ΕΛΛΑΔΑ

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Αρζόγλου - Το «χτύπημα» στον σπουδαίο ηθοποιό και θεατράνθρωπο

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Αρζόγλου - Το «χτύπημα» στον σπουδαίο ηθοποιό και θεατράνθρωπο

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Κώστας Αρζόγλου, σύμφωνα με όσους τον έχουν δει τις τελευταίες ημέρες, θυμίζει σωστό ράκος, αφού χάνει το θεατρικό παιδί του, το οποίο είχε δημιουργήσει με πολύ κόπο, ιδρώτα και τις οικονομίες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εspresso», από χθες (Τρίτη 3 Οκτωβρίου) είναι αναγκασμένος να εγκαταλείψει το θέατρό του, τον πολυχώρο «Underground», που βρίσκεται στην πλατεία Κοραή 4, με τη διαδικασία της έξωσης.

«Ο Κώστας Αρζόγλου διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας του. Είναι πολύ απογοητευμένος από αυτό που του συμβαίνει, καθώς αποφάσισε να δημιουργήσει ένα προοδευτικό θεατρικό στέκι που φιλοξενούσε “ψαγμένες” δουλειές, αλλά τον έχασε για κάποια ενοίκια που χρωστούσε», λέει καλά πληροφορημένη πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού και σκηνοθέτη και προσθέτει ότι ο χώρος βρίσκεται σε διαδικασία πώλησης σε ξένο επενδυτικό fund.

Ο Κώστας Αρζόγλου, που έχει λυγίσει από αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη, ετοιμαζόταν να ανεβάσει στο θέατρο το έργο «Η δίκη» του Φραντς Κάφκα, αλλά η δικαστική απόφαση τού κατέστρεψε τα σχέδια.

Σχετικές ειδήσεις