ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Ποιος κατηγορούμενος υποστήριξε «δεν γνώριζα τίποτα»

Μιχάλης Λεμπιδάκης: Ποιος κατηγορούμενος υποστήριξε «δεν γνώριζα τίποτα»

Υπόθεση Λεμπιδάκη: «Όσες ενέργειες της καταλογίζονται ότι έχει κάνει, δεν γνώριζε ότι αυτές συνδέονταν με την απαγωγή».

Αυτό υποστήριξε ο δικηγόρος της ανήλικης, η οποία εμπλέκεται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την απαγωγή Λεμπιδάκη

Ο δικηγόρος της ανήλικης, Γιώργος Φρατζεσκάκης, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικό Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM» ότι «το σημαντικό είναι ότι η 16χρονη έχει αφεθεί ελεύθερη. Τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρος της θεωρώ ότι δεν μπορούν να στηρίξουν μια καταδικαστική απόφαση στο ακροατήριο. Η θέση της 16χρονης είναι ότι δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με την απαγωγή του κ. Λεμπιδάκη».

Πρόσθεσε ότι «για όποιες ενέργειες της καταλογίζονται ότι έχει κάνει, δεν γνώριζε ότι αυτές συνδέονται με τη συγκεκριμένη απαγωγή και ούτε θα μπορούσε να υποπτευθεί κάτι τέτοιο».

Ο κ. Φρατζεσκάκης είπε ότι «η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα και μητέρα και κόρη είναι συγκλονισμένες και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έχει συμβεί στην οικογένειά τους. Καταλαβαίνετε ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση γιατί εμπλέκεται ο σύζυγος και πατέρας». Ο ίδιος είπε ότι ως πολίτης αυτής της κοινωνίας μπορώ να πω ότι είναι ανακουφισμένη η κοινωνία που υπήρξε ένα αίσιο τέλος σε αυτή την ιστορία.

Δείτε τις κατηγορίες που βαραίνουν τους συλληφθέντες

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη απολογήθηκε αμέσως για να περιοριστεί ο χρόνος κράτησής της και αφέθηκε ελεύθερη, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Διαβάστε εδώ τι θα συνέβαινε αν «ναυαγούσε» το σχέδιο των απαγωγέων

Σχετικές ειδήσεις