ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Παντελίδη: «Δεν τους μισώ, μόνο νιώθω...» - Νέα ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

Υπόθεση Παντελίδη: «Δεν τους μισώ, μόνο νιώθω...» - Νέα ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

Τεράστιος σάλος έχει δημιουργηθεί μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης να στείλει στο αρχείο την υπόθεση θανάτου του Παντελή Παντελίδη - Τι αναφέρει σε νέα ανάρτησή της η Μίνα Αρναούτη

Η Μίνα Αρναούτη που όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στο επίκεντρο αρνητικών σχολίων και κριτικής ότι έχει καταθέσει ψέματα, έγραψε στο blog της ένα εκτενές κείμενο.

«Η αλήθεια πρώτα βγαίνει και μετά λάμπει!

Σήμερα είναι μια άλλη μέρα! Ήρθε η λύτρωση για μένα που τόσο καιρό περίμενα! Ήρθε η δικαίωση μου!!! Έλεγα μόνο την αλήθεια, κατηγορήθηκα γι’αυτήν και αμφισβητήθηκα, θύμωσα, αντέδρασα, επιτέθηκα… αλλά είχα δίκιο! Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλους αυτούς που με στήριξαν στον μεγάλο αγώνα μου να σταθώ ξανά στα πόδια μου, συντετριμμένη από το θάνατο που ήρθε τόσο κοντά μου, αλλά κατάφερα να νικήσω, με την βοήθεια των γιατρών και την στήριξη κυρίως της γλυκιάς μου μανούλας, συγγενών και φίλων αλλά και αγνώστων που έγιναν φίλοι.

Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου για την στήριξη του και την επιμονή του να αποδοθεί η δικαιοσύνη.

Όσοι με γνώριζαν ήξεραν ότι δεν θα έλεγα ποτέ ψέματα για τίποτα. Για όσους δεν με ήξεραν ελπίζω να κατάλαβαν πως έπρεπε να περιμένουν το επίσημο πόρισμα. Η αλήθεια πρώτα βγαίνει και μετά λάμπει!

Θα μπορούσα να γράψω πολλά όμως θα πω μόνο ότι θα προσπαθήσω να τούς συγχωρήσω έναν προς έναν. Δεν τούς μισώ, μόνο νιώθω αδικημένη και κουρασμένη που ένιωσα όλη αυτή την αδικία την στιγμή που το μόνο που χρειαζόμουν ήταν δύναμη, αγάπη και κουράγιο.

Τώρα που σηκώθηκα όμως θα κρατήσω μια θέση στη καρδιά μου για σένα πάντα, έγραψες ίσως το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου και θα έχω το γέλιο σου να χαμογελάω κάθε φορά που το θυμάμαι. Λίγο είναι αυτό; Καλέ μου Παντελή αν γινόταν να πέρναγα ξανά όλο αυτόν τον Γολγοθά για να σε φέρω πίσω θα το έκανα. Εσύ μπορείς να ακούς τη φωνή της καρδιάς μου τώρα, έτσι νιώθω.

Μερικές συγνώμες σήμερα θα βοηθούσαν στη συνέχεια της ζωής μου αλλά ίσως να μην έρθουν και ποτέ, εγώ πάντα θα ελπίζω.

Ευχαριστώ για τα μηνύματά σας και για την ανάγκη σας αυτή να μου εκφράσετε την συμπαράστασή σας …

Επήλθε η δικαίωση και πολύ μου πάει..! ?
Οι βόμβες δεν έσκασαν ποτέ και οι αποκαλύψεις από τον κίτρινο τύπο έμειναν στις υποσχέσεις, μην τους διαβάζετε πια!
Καλό βράδυ… Τώρα ας σωπάσουμε όλοι!!!».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Είκοσι μήνες μετά τον τραγικό χαμό του δημοφιλή τραγουδιστή, η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας θέτει στο αρχείο τη δικογραφία του τροχαίου δυστυχήματος που συγκλόνισε την Ελλάδα, κρίνοντας ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη, οι οποίες βρίσκονταν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Η αποκάλυψη για την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Το πρώτο ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη

Η Μίνα Αρναούτη αμέσως μόλις ήρθε φως η απόφαση του Εισαγγελέα με ανάρτηση στο facebook έγραψε: «Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη» και συνέχισε: «Σπίτια σας τώρα» έκανε άλλη μια κίνηση.

Δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση

Προσφυγή από την οικογένεια

Από την άλλη η αντίδραση της μητέρας του άτυχου Παντελίδη, της Αθηνάς Παντελίδη ήταν οργισμένη.

Με ανάρτηση στο Facebook μέσω της προσωπικής της σελίδας, πόσταρε μια φωτογραφία από το εσωτερικό του οχήματος και έγραψε: «Οδηγός ο Παντελίδης. Για γέλια είστε…».

Τις επόμενες ημέρες η οικογένεια αναμένεται να καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης, οπότε ο φάκελός της θα ανατεθεί σε εισαγγελέα Εφετών για επανεξέταση της υπόθεσης ο οποίος μπορεί να συναινέσει στην αρχειοθέτηση, να ζητήσει περαιτέρω έρευνα η ακόμη και την άσκηση ποινικών διώξεων.