ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στην Κρήτη - Αν δείτε αυτό τον άνδρα ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία – Άρπαξε μωρό

Συναγερμός στην Κρήτη - Αν δείτε αυτό τον άνδρα ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία – Άρπαξε μωρό

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρήτη για άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να αρπάξει μωρό μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Το πρωτοφανές περιστατικό, που έχει προκαλέσει σοκ, σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στη λαϊκή αγορά του Τυμπακίου.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα στην Αστυνομία, ενώ βρισκόταν στην υπαίθρια αγορά ένας άνδρας άρπαξε το καρότσι με το μωρό της και τράπηκε σε φυγή. Μόλις η ίδια αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έτρεξε να προλάβει το παιδί της, αναφέρει το Cretapost.gr. Όπως υποστήριξε η μητέρα, ο άνδρας μόλις κατάλαβε ότι η γυναίκα τον ακολουθεί, εγκατέλειψε το καρότσι με το μωρό και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία του Τυμπακίου, με τους γονείς να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τα παιδιά τους, γιατί ο εν λόγω άνδρας επιχείρησε να αρπάξει το μωρό, που βρισκόταν μέσα στο καρότσι του, μέρα-μεσημέρι και σε ένα σημείο με τόσο κόσμο.

Πού εστιάζονται οι έρευνες

Αμέσως μετά την καταγγελία της γυναίκας, άνδρες της Αστυνομίας ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν αυτοψία στην ευρύτερη περιοχή, όπου συνέβη το περιστατικό, συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ημέρα στη λαϊκή αγορά.