ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία γιατρού Σητεία: Το ιατρείο - «φρούριο» και το μυστήριο με τις κάμερες

Δολοφονία γιατρού Σητεία: Το ιατρείο - «φρούριο» και το μυστήριο με τις κάμερες

Ανάστατη παραμένει για τρίτο συνεχόμενο εικοσιτετράωρο η κοινωνία της Σητείας στο Λασίθι της Κρήτης, μετά και τη στυγερή δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη από τον Βούλγαρο 37χρονο εραστή της 38χρονης συζύγου του.

ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες από το cretapost.gr, sτο σπίτι της οικογένειας Καλαντζάκη, στο ισόγειο του οποίου λειτουργούσε το καρδιολογικό ιατρείο, πόρτες και παράθυρα παραμένουν ερμητικά κλειστά.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το εσωτερικό του ιατρείου παρουσιάζει εικόνα αναστάτωσης, τρεις ημέρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του γιατρού. Έπιπλα δείχνουν να έχουν μετακινηθεί βιαστικά και να έχουν σκεπαστεί με σεντόνια, για να προστατευθούν από τη σκόνη.

Την ίδια στιγμή, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τόσο το σπίτι του θύματος όσο και το ιατρείο του θυμίζουν «φρούρια», καθώς, σύμφωνα πάντα με το cretapost.gr, πρόσφατα είχε τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες. Μάλιστα η σχετική πινακίδα που έχει αναρτηθεί κοντά στην κεντρική είσοδο του ιατρείου ενημερώνει για την καταγραφή εικόνων.

«Ήσουν ο γιατρός της καρδιάς μας»

Εν τω μεταξύ, έξω από το ιατρείο του δολοφονημένου 62χρονου γιατρού υπάρχουν λουλούδια κι ένα χειρόγραφο σημείωμα που αναφέρει: «Ήσουν ο γιατρός της καρδιάς μας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Καλό σου ταξίδι γιατρέ».

Στο ίδιο σημείο είναι παρκαρισμένο το πολυτελές αυτοκίνητο που είχε κάνει δώρο ο Καλαντζάκης στη σύζυγό του.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr τις σχετικές φωτογραφίες (Πηγή φωτό: cretapost.gr)

Σχετικές ειδήσεις