ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Στον ανακριτή το σατανικό ζευγάρι - Απολογείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου

Κρήτη: Στον ανακριτή το σατανικό ζευγάρι - Απολογείται για τη δολοφονία του καρδιολόγου

Απολογούνται σήμερα Τετάρτη (11/10) ενώπιον του ανακριτή, η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου και ο 37χρονος πρώην αστυνομικός, για την άγρια δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Εξηγήσεις για τις πράξεις τους καλούνται να δώσουν σήμερα στον ανακριτή Λασιθίου οι δύο κατηγορούμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας του άτυχου καρδιολόγου, το περασμένο Σάββατο (07/10) στο δρόμο Σητείας - Μακρύ Γιαλού, στην περιοχή Πιλαλήματα.

Ο 37χρονος άνδρας από τη Βουλγαρία κατηγορείται ότι σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 62χρονο γιατρό (ανθρωποκτονία από πρόθεση) και η 38χρονη σύζυγος του καρδιολόγου, κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δολοφονία.

siteia3
siteia3

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Κυριακής, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν περάσει από τον εισαγγελέα στα δικαστήρια Νεάπολης χωρίς δικηγόρο -καθώς δεν θέλησε κάποιος να τους εκπροσωπήσει- και πήραν προθεσμία για να επιστρέψουν σήμερα προκειμένου να απολογηθούν.

Τους δύο Βούλγαρους, οι οποίοι διατηρούσαν παράνομο δεσμό, θα εκπροσωπήσουν διορισμένοι από την Πολιτεία συνήγοροι.

Ο γάμος που προκάλεσε αντιδράσεις

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινωνία της Σητείας από την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, ο γάμος του Χριστόδουλου Καλαντζάκη με την κατά πολύ νεότερη Βουλγάρα είχε προκαλέσει αρνητικά σχόλια.

Μάλιστα, τονίζουν ότι τον τελευταίο καιρό ο γιατρός είχε αρχίσει να υποψιάζεται τη σύζυγό του καθώς εκείνη παρουσίαζε περίεργη συμπεριφορά. Οι υποψίες του αφορούσαν κυρίως χρηματικά ζητήματα αλλά και το κατά πόσο του ήταν πιστή. Από τη μία «εξαφανίζονταν» χρήματα από το σπίτι και οι δικαιολογίες που του έδινε η 38χρονη δεν τον ικανοποιούσαν ενώ από την άλλη την υποψιαζόταν για εξωσυζυγική σχέση, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και την πατρότητα του παιδιού που είχε αποκτήσει μαζί της.

Η Βουλγάρα φαίνεται ότι πανικοβλήθηκε όταν ο καρδιολόγος της ζήτησε εξέταση DNA για το παιδί, φοβούμενη ότι αυτό θα έδειχνε πως το παιδί ήταν το συγκατηγορούμενού της, 37χρονου Βούλγαρου, με τον οποίο διατηρούσε παράνομο δεσμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρίχρονο παιδί, δεν γνωρίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, τι έχει συμβεί και αυτές τις ημέρες βρίσκεται με τη γιαγιά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση ΕΔΩ


Σχετικές ειδήσεις