ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για το θάνατο της Γεωργίας Κανελλοπούλου

Θρήνος για το θάνατο της Γεωργίας Κανελλοπούλου

Τον πρόωρο και άδικο θάνατο της Κλεοπάτρας Κανελλοπούλου, της πρώτης εναερίτισσας της Ηλείας και μία από τις πρώτες πανελλαδικά, θρηνεί από την Παρασκευή (13/10/2017) η Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το patrisnews.gr, η άτυχη Κλεοπάτρα έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 της, νικημένη από τον καρκίνο, ύστερα από σκληρή αλλά άνιση μάχη τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Κλεοπάτρα Κανελλοπούλου ήταν ιδιαίτερα γνωστή στην Ηλεία, καθώς ήταν η πρώτη εργαζόμενη γυναίκα της ΔΕΗ που ασκούσε μία από τις πιο επικίνδυνες δουλειές, αυτή του λεγόμενου «εναερίτη», ανεβαίνοντας σε μεταλλικούς πυλώνες και σε κολόνες ηλεκτροφωτισμού μέρα νύχτα για να συντηρήσει το δίκτυο ή να επιδιορθώσει μια βλάβη στα ηλεκτροφόρα σύρματα.

KLEOPATRA 2

Αγαπητή και δυναμική, υπόδειγμα εργαζόμενης, είχε αποκτήσει τρία παιδιά, δύο γιους και μία κόρη, και είχε κερδίσει την εκτίμηση και την αναγνώριση της κοινωνίας για την αφοσίωσή της στη δύσκολη δουλειά που έκανε, καθώς και στην οικογένειά της.

Είχε συνταξιοδοτηθεί το 2011 ως μητέρα ανήλικων παιδιών και εδώ και δυο χρόνια πάλευε σκληρά με την τύχη που της επεφύλαξε το πεπρωμένο της. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Πανηλειακού, καθώς ο γιος της Κλεοπάτρας, Κώστας Γεωργακόπουλος, αγωνίζεται στους «ερυθρόλευκους» της Ηλείας.

Η κηδεία της τελείται το πρωί του Σαββάτου (14/10/2017) στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Θεολόγου Πλατάνου.

Σχετικές ειδήσεις