ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκόπουλο - Αποκάλυψη - σοκ: Η μητέρα σκότωσε την 17χρονη κόρη της με 34 μαχαιριές

Μαρκόπουλο - Αποκάλυψη - σοκ: Η μητέρα σκότωσε την 17χρονη κόρη της με 34 μαχαιριές

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Μητέρα κατακρεούργησε την 17χρονη κόρη της – Στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της – Πριν από την άγρια δολοφονία κλείδωσε το σύζυγό της και πατέρα του θύματος στο υπόγειο του σπιτιού όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Η οικογενειακή τραγωδία παίχτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/10/2017) στη μονοκατοικία της οικογένειας στην οδό Δημοκρατίας, στο Μαρκόπουλο. Αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι και βρήκαν νεκρές την 17χρονη μαθήτρια και τη μητέρα της, 51 ετών.

Ο 53χρονος πατέρας είπε στους αστυνομικούς ότι είχε κατέβει στο υπόγειο για κάποιες εργασίες και λίγο μετά άκουσε τη σύζυγό του να καυγαδίζει με την κόρη τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ 1, όταν ο τραγικός πατέρας προσπάθησε να βγει από το υπόγειο, διαπίστωσε, όπως είπε στους αστυνομικούς, ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Όταν κατάφερε να την ανοίξει και να βγει, βρήκε στην αυλή του σπιτιού νεκρές τη σύζυγό και την κόρη του. Η μητέρα είχε σκοτώσει την κόρη τους με 34 μαχαιριές.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία που έχει μαζέψει η Ασφάλεια, η 51χρονη τραυματίσε θανάσιμα την κόρη της με μαχαίρι και στη συνέχεια έβαλε με τον ίδιο τρόπο τη ζωή της.

Οι έρευνες για της Αστυνομίας για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες της οικογενειακής τραγωδίας.

Η 17χρονη προσπάθησε να αποτρέψει τη μητέρα της να αυτοκτονήσει;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση εξετάζουν το σενάριο η 17χρονη να δολοφονήθηκε στην προσπάθειά της να αποτρέψει τη μητέρα της από την αυτοκτονία. Κι αυτό γιατί στο άψυχο κορμί της 17χρονης βρέθηκαν αμυντικά τραύματα.

Δείτε ΕΔΩ τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Δείτε ΕΔΩ τις εξελίξεις στην υπόθεση