ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Β' Νεκροταφείο - Ποιος ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η 32χρονη

Δολοφονία στο Β' Νεκροταφείο - Ποιος ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η 32χρονη

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 32χρονης Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές το απόγευμα της Τετάρτης (18/10/2017) στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή στο σώμα της άτυχης 32χρονης είναι ανατριχιαστικά. Η Δώρα δέχθηκε 14 χτυπήματα από τον δολοφόνο μέσα στο Β’ Νεκροταφείο. Την χτύπησε ακόμα και στο πρόσωπο. Η γυναίκα φέρει τραύματα στην πλάτη, στην κοιλιά και στο στήθος. Το ένα από αυτά στην καρδιά. Αυτό ήταν και το μοιραίο χτύπημα.

Ωστόσο, ένα σημάδι στο δεξί μάγουλο της 32χρονης προκαλεί εντύπωση. Πρόκειται για βαθιές χαρακιές που σχηματίζουν το γράμμα «Γ». Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, αν πρόκειται για χτύπημα από την πάλη της κοπέλας με το δολοφόνο ή αν το χάραξε ο δολοφόνος, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα.

Ποιος ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η άτυχη εφοριακός;

Η 32χρονη Δώρα επισκεπτόταν συχνά το Β’ Νεκροταφείο, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος του φίλου της, που σκοτώθηκε τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα με γερανό, αναφέρει το Τempo24.news..Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ιερέας που τη βρήκε νεκρή, τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα για το θάνατο του φίλου της και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει.

tempo

Όπως φαίνεται η νεαρή εφοριακός, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατο του 33χρονου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος μόλις τον περασμένο Μάιο, έχασε την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της Παναγοπούλας Πατρών.

Ο 33χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρίας, καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης