ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Πατήσια: Οργή και πόνος στην κηδεία της 32χρονης Δώρας

Δολοφονία Πατήσια: Οργή και πόνος στην κηδεία της 32χρονης Δώρας

Δολοφονία Πατήσια: Με πρόσωπα «παγωμένα» συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10) στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το «τελευταίο αντίο» στον άγγελό τους, στην άτυχη 32χρονη εφοριακό που δολοφονήθηκε άγρια δίπλα στον τάφο αγαπημένου της φίλου.

Υποβασταζόμενη και με δάκρυα στα μάτια μπήκε στο χώρο του Νεκροταφείου, όπου θα κηδευτηκε η άτυχη Δώρα Ζέμπερη. Στον ίδιο ακριβώς χώρο, την Τετάρτη (18/10) άγνωστος τής αφαίρεσε με άγριο τρόπο τη ζωή.

Από νωρίς έχουν συγκεντρωθεί στο νεκροταφείο της Ριζούπολης, συγγενείς και φίλοι της 32χρονης οι οποίοι ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει πως η χαμογελαστή Δώρα δεν βρίσκεται πια κοντά τους. Ανείπωτος ο πόνος και των αδερφών της, που προσπαθούν να φανούν δυνατά για να στηρίξουν τη χαροκαμένη μάνα τους.

Πανελλήνιο σοκ από τη δολοφονία της 32χρονης

Συγκλονίζει το πανελλήνιο η άγρια δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη το απόγευμα της Τετάρτης (18/10/2017) στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Πατήσια.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή σοκάρουν ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. Η άτυχη 32χρονη δέχθηκε 14 μαχαιριές σχεδόν σε όλο της το σώμα, ενώ, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε αμυντικά τραύματα, που δείχνουν ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί. Η 32χρονη είχε πάει στο νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο στενού της φίλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, πριν από λίγους μήνες. Η άτυχη γυναίκα, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από το δράστη, αλλά εκείνος την πρόλαβε και την μαχαίρωσε πάλι. Την Δώρα Ζέμπερη είδε ιερέας του Κοιμητηρίου την ώρα που ξεψυχούσε πάνω σε ένα τάφο…

Τι εξετάζουν οι Αρχές – Γιατί ο δολοφόνος πήρε τη τσάντα της;

«Έως αυτή την ώρα, τουλάχιστον, δεν έχει προκύψει κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο σε βάρος ατόμων του φιλικού περιβάλλοντος της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Β' Νεκροταφείο. Παράλληλα, εξετάζουμε, εκτός των άλλων και την εκδοχή της ληστείας. Ο δράστης πήρε την τσάντα της, με όλα τα προσωπικά της αντικείμενα, τα οποία δεν έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής. Οι έρευνες που διενεργούνται είναι σε πλήρη εξέλιξη».

Αυτά τόνισαν σήμερα, Παρασκευή (20/10/2017) στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων κύκλοι αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας, με αγριότητα, της άτυχης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, που εργαζόταν στην Α΄ ΔΟΥ Πειραιά.

Ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμα ανοιχτά. Κανείς μέχρι στιγμής δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις στο ποιος και γιατί ήθελε νεκρή την 32χρονη.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν έγκλημα πάθους;

Αν και οι Αρχές αναφέρουν ότι δεν έχει προκύψει κάποιο στοιχείο εναντίον κάποιου ανθρώπου του στενού της περιβάλλοντος, ωστόσο οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν τις επαφές και τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε η 32χρονη τις τελευταίες ώρες πριν την δολοφονία της.

Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες από τους φίλους της ότι η 32χρονη είχε πέσει θύμα πίεσης από κάποιο πρόσωπο και το τελευταίο διάστημα φαινόταν ιδιαίτερα προβληματισμένη.

Η αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο η νεαρή γυναίκα να είχε συνδεθεί ερωτικά με κάποιον άντρα το τελευταίο διάστημα και στη συνέχεια να μετάνιωσε και να τον απέρριψε.

Παράλληλα δεν αποκλείουν το σενάριο να δολοφονήθηκε από μια άλλη γυναίκα, με την οποία είχε ενδεχομένως προσωπικές διαφορές. Μάλιστα, αυτό το σενάριο ενισχύεται από το λυσσαλέο τρόπο με τον οποίο ο δράστης μαχαίρωσε την άτυχη εφοριακό στο πρόσωπο.

Η ανάρτηση στο Facebook που προβληματίζει τους αστυνομικούς

stigmiotypo apo 2017 10 19 21 45 22 copy

Η ανάρτηση της 32χρονης στο Facebook στα τέλη Αυγούστου που αναφέρει, «Απορώ τι είχα πάρει τότε που συστηθήκαμε και χάρηκα που σε γνώρισα» αποτελεί «κλειδί», καθώς φέρεται να μιλάει για κάποιον που μπήκε ξαφνικά στη ζωή της και στη συνέχεια τον απέρριψε και σύμφωνα με πληροφορίες είχε μιλήσει σε δικούς της ανθρώπους γι' αυτό το σκηνικό.

Με φωτογραφίες από eurokinissi

Σχετικές ειδήσεις