ΕΛΛΑΔΑ

«Σκιές» πάνω από τον τάφο της Δώρας Ζέμπερη

«Σκιές» πάνω από τον τάφο της Δώρας Ζέμπερη

Περίεργες «σκιές» στην υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης Δώρας Ζέμπερη αφήνει η αποκάλυψη του πατέρα της, ο οποίος φέρεται ότι πέρασε με το ταξί του έξω από το Β’ Νεκροταφείο λίγες ώρες μετά το φρικτό έγκλημα.

Ο Κώστας Ζέμπερης προσήλθε στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι της Κυριακής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Απόστολο Λύτρα, όπου έδωσε πολύωρη κατάθεση.

Ο πατέρας της άτυχης Δώρας λίγο πριν την κατάθεσή του, μιλώντας στην «Epsresso», «έδειξε» ως ύποπτο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, τον πελάτη που πήρε με το ταξί έξω από το νεκροταφείο το απόγευμα της Τετάρτης. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επικεντρώνονται στο οικογενειακό και το φιλικό περιβάλλον της Δώρας και οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση περιμένουν τις καταθέσεις των συγγενών, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τις προσωπικές διαφορές που είχε η 32χρονη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Espresso, για την αστυνομία όλοι παραμένουν ύποπτοι, μέχρι να βρεθεί ο δράστης

«Φως» στις έρευνες αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα της δεύτερης καλλιέργειας του ιστού από τα νύχια της 32χρονης. Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν καρέ καρέ το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς σε αυτό φαίνεται το ταξί του πατέρα της Δώρας να περνά από τη λεωφόρο Ηρακλείου λίγη ώρα μετά τη δολοφονία της.

Την εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού ζητά και ο Κώστας Ζέμπερης, προκειμένου να δει τον άνδρα που επιβίβασε στο ταξί του.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις