ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Ποιος σκότωσε την 32χρονη; Γιατί οι έρευνες στρέφονται πάλι στον τόπο του εγκλήματος;

Δώρα Ζέμπερη: Ποιος σκότωσε την 32χρονη; Γιατί οι έρευνες στρέφονται πάλι στον τόπο του εγκλήματος;

Ποιος δολοφόνησε άγρια τη Δώρα Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών; Γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο χώρο για να σκοτώσει την 32χρονη εφοριακό; Η άτυχη Δώρα γνώριζε το δολοφόνο ή όχι;

Αυτά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν μέχρι στιγμής αναπάντητα στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού.

Μία εβδομάδα έπειτα από το άγριο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, οι έρευνες των αστυνομικών, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπόθεση, στρέφονται και πάλι στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών. Εκεί όπου η άτυχη Δώρα Ζέμπερη έπεσε στα χέρια του μανιακού δολοφόνου.

Οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» το Κοιμητήριο, προκειμένου να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο που θα τους οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Η πρώτη φάση των ερευνών στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα, κι έτσι τώρα στρέφονται στο σημείο του εγκλήματος.

Οι εργαζόμενοι στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αλλά και όσοι βρίσκονταν εκεί την ώρα της άγριας δολοφονίας έχουν δώσει ήδη κατάθεση στην Ασφάλεια, απαντώντας στο κρίσιμο ερώτημα «αν είδαν κάποιον να φεύγει βιαστικά και αναστατωμένος από το χώρο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο η αδικοχαμένη Δώρα να είχε δώσει ραντεβού με κάποιον.

Έτσι, τα δύο πιο πιθανά σενάρια αυτή τη στιγμή είναι είτε να συνάντησε τύχαιο κάποιον που γνώριζε και μετά από καυγά εκείνος να τη σκότωσε ή να της επιτέθηκε κάποιος μανιακός ή ληστής.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

Σχετικές ειδήσεις