ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο: Ατελείωτη η ταλαιπωρία – Φταίει ο κόσμος για τις ουρές λέει ο Μαυραγάνης

Ηλεκτρονικό Εισιτήριο: Ατελείωτη η ταλαιπωρία – Φταίει ο κόσμος για τις ουρές λέει ο Μαυραγάνης

Ηλεκτρονικά εισιτήρια: Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» των πολιτών για την έκδοση των νέων καρτών και εισιτηρίων – Στήνονται στις ουρές από τα μεσάνυχτα - «Παρανόησε» ο κόσμος για τα χρονικά περιθώρια λέει ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης.

Έως τις 15 Νοεμβρίου θα ισχύσουν τελικά οι παλαιές κάρτες για την μετακίνηση του επιβατικού κοινού με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών - Έκδοση μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων κόστους 1,4 ευρώ στα αυτόματα μηχανήματα

Αν και αρχικά ο ΟΑΣΑ είχε ζητήσει από το υπουργείο η ισχύς των παλαιών καρτών να είναι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νομοσχεδίου για τις Mεταφορές, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, οι κάρτες του Οκτωβρίου θα βρίσκονται σε ισχύ έως και τις 15 του μηνός για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται το «αλαλούμ» και η ταλαιπωρία του κόσμου με τις ατελείωτες ουρές που σχηματίζονται καθημερινά έξω από τα σημεία πώλησης των εισιτηρίων.

Χαρακτηριστικές είναι και σημερινές εικόνες από τον Πειραιά με τους πολίτες να δείχνουν υπέρμετρη υπομονή ώστε να καταφέρουν να εκδώσουν το πολυπόθητο… ηλεκτρονικό εισιτήριο, με τους περισσότερους από αυτούς να βρίσκονται στα εκδοτήρια από τα μεσάνυκτα!

Ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης, προχώρησε σήμερα σε διευκρινιστικές δηλώσεις λέγοντας χαρακτηριστικά πως για τις ουρές που δημιουργήθηκαν φταίει ο κόσμος που «παρανόησε».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Μεταφορών, «δεν λήγει στις 15 Νοεμβρίου η προθεσμία για να βγάλουν ηλεκτρονικό εισιτήριο και ηλεκτρονική κάρτα, αλλά η ισχύς της μηνιαίας κάρτας του Οκτωβρίου».

Σχετικές ειδήσεις