ΕΛΛΑΔΑ

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (pics)

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (pics)

Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη (02/11/2017) ο 32χρονος δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο 32χρονος Αλβανός που ομολόγησε τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Στην κατάθεσή του στην Αστυνομία ο 32χρονος υποστήριξε ότι η εντολή που έλαβε αυτός και οι συνεργοί του ήταν να εκφοβίσουν το δικηγόρο κι όχι να τον σκοτώσουν.

Υπενθυμίζεται, ότι 32χρονος, ο οποίος είχε παραβιάσει την άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Κασσάνδρας, συνελήφθη στην Πάτρα όπου αναζήτησε καταφύγιο μετά τη δολοφονία του δικηγόρου.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες

Αποκάλυψη - σοκ για τους δολοφόνους του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση των δύο δολοφόνων του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μετά τη σύλληψη του 32χρονου Αλβανού που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε το δικηγόρο.

Οι δύο δράστες φαίνεται πως ετοίμαζαν απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΝΤ1, οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου είχαν σκοπό να απελευθερώσουν από τις φυλακές Κορυδαλλού τους ηθικούς αυτουργούς.

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας εξετάζουν το συγκεκριμένο σενάριο καθώς, στο κρησφύγετο των δραστών στην Καλλιθέα, εντοπίστηκαν όπλα, μία χειροβομβίδα, εκρηκτική ύλη, γεμιστήρες και φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και δύο αστυνομικές στολές.

Αυτά τα αντικείμενα κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι δύο δολοφόνοι φορώντας τις στολές των ειδικών φρουρών και με τα υλικά που βρέθηκαν στο κρησφύγετο, τη χειροβομβίδα, την εκρηκτική ύλη και τον πυροκροτητή, θα απελευθέρωναν τους κατηγορούμενους ως ηθικούς αυτουργούς, αυτούς δηλαδή που τους προσέλαβαν, οι οποίοι σε λίγες ημέρες πρόκειται να εκδικαστεί στα δικαστήρια η υπόθεσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις