ΕΛΛΑΔΑ

Βραδινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο με πέντε ιπποδρομίες

Βραδινό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο με πέντε ιπποδρομίες

Πέντε ιπποδρομίες υπό το φως των προβολέων διεξάγονται σήμερα, Παρασκευή 3/11/2017, στο Μαρκόπουλο, με μια κούρσα από τη Νότιο Αφρική να συμπληρώνει το πρόγραμμα για το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6.

«Έπαθλο Ψηλορείτη» στα 1.575 μέτρα: Ο διετής ίππος ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ, που προέρχεται από νίκη, θα τεθεί αντιμέτωπος με τους επίσης πρόσφατους νικητές ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ και ΑΣΤΕΡΙΩΝ. «Έπαθλο Αίνου» στα 1.000 μέτρα: Σε αυτή την κούρσα για 4ετείς και άνω, θα κάνει την επανεμφάνισή του ο ΑΝΑNΤΑΡΚΟ, που έχει να διαγωνιστεί από τον Φεβρουάριο, αλλά είναι ήδη νικητής τριών ιπποδρομιών. «Έπαθλο Πάρνηθος» στα 1.000 μέτρα: Οκτώ ίπποι 4 ετών και άνω θα διεκδικήσουν τη πρώτη νίκη της καριέρας τους στο σπριντ των χιλίων μέτρων.

ιπποδρομιεσ 2

«Έπαθλο Τύμφης» στα 1.200 μέτρα: Δέκα ίπποι 6 ετών και άνω θα βρεθούν στην αφετηρία της 5ης ιπποδρομίας. Η κούρσα υπόσχεται ωραίο θέαμα, με τη συμμετοχή των προερχόμενων από νίκη ΛΙΟΥΑΜΥ και ΝΑΣΜΙ. Αναβάτης του τελευταίου θα είναι ο νεαρός Γιάννης Ψαραδάκης, ο οποίος μετράει ήδη 20 επιτυχίες εφέτος. «Έπαθλο Δίρφης» στα 1.300 μέτρα: Με αρκετές συμμετοχές θα διεξαχθεί και η συγκεκριμένη ιπποδρομία για φοράδες ηλικίας τριών ετών και άνω. Οι ΜΑΙΡΗ ΡΙΝΤ, ΚΛΥΤΑΙΜΝΗΣΤΡΑ και ΜΕΪ ΣΚΑΪ, που προέρχονται από νίκες, θα προσπαθήσουν και πάλι για την επικράτηση, κόντρα σε φορμαρισμένες αντιπάλους, όπως η ισχυρή στο φίνις ΡΙΦΑΛΤΖΕΝΣ.

ιπποδρομιεσ 3



Τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας

Μεγάλα κέρδη μοιράστηκαν στους παίκτες του ιπποδρομιακού στοιχήματος την προηγούμενη εβδομάδα. Δύο τυχεροί που προέβλεψαν τον νικητή σε 6 κούρσες κέρδισαν από 14.261 ευρώ. Επίσης, δύο δελτία με σωστή πρόβλεψη των νικητών σε τέσσερις κούρσες κέρδισαν από 3.942 ευρώ. Τέλος, ένας παίκτης, που προέβλεψε με επιτυχία τα τρία πρώτα άλογα με σειρά στην 3η ιπποδρομία, κέρδισε 3.492 ευρώ. Η Ιπποδρομίες ΑΕ υποστηρίζει την Επιστημονική Μαστολογική Εταιρία Ίαση – Στήριξη, Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

Αφιερωμένη στο έργο της Επιστημονικής Μαστολογικής Εταιρίας-Ίαση-Στήριξη - Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. ήταν η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου. Η Ιπποδρομίες ΑΕ υποδέχθηκε στο Μαρκόπουλο τον πρόεδρο της εταιρίας Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. Γρηγόρη Ξεπαπαδάκη και μία ομάδα εθελοντών. O κ. Ξεπαπαδάκης έκανε την απονομή του Τρόπαιου ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΜΕΙΣ και οι εθελόντριες απένειμαν τα έπαθλα του Grand Prix της 28ης Οκτωβρίου.

ιπποδρομιεσ 4

Σχετικές ειδήσεις