ΕΛΛΑΔΑ

Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Ξέρω το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη»

Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Ξέρω το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη»

Δώρα Ζέμπερη: Στενεύει ο κλοιός γύρω από το δράστη της δολοφονίας – Οι αστυνομικοί τον αναζητούν πόρτα - πόρτα - Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τηλεφώνημα - «γρίφος» από κλεμμένο κινητό

Ένα τηλεφώνημα από κλεμμένο κινητό στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» που φέρεται να έδωσε μια σημαντική πληροφορία για το δράστη δίνει νέα τροπή στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει σχηματίσει το προφίλ του δολοφόνου της Δώρας Ζέμπερη.

«Ξέρω το δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη», υποστήριξε ο άντρας στο μυστηριώδες τηλεφώνημα χθες στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, σύμφωνα με το δελτίο του STAR.

Όπως αποδείχθηκε το τηλεφώνημα έγινε από κλεμμένο κινητό και η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε άμεσα για το νέο στοιχείο.

Βήμα βήμα οι αρχές ξετυλίγουν το μίτο της Αριάδνης και έχουν καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο:

247017 1509819190

Από την πρώτη στιγμή τόσο η οικογένεια όσο και οι αρχές ήταν πεπεισμένοι ότι υπήρχαν μάρτυρες που είδαν τη σκηνή της δολοφονίας. Μία υπάλληλος του νεκροταφείου περιγράφει στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη όσα της είπε μια γυναικά που ισχυρίζεται ότι είδε τη σφαγή της ατυχής εφοριακού:

«Μου είπε ότι τα είδε όλα. Ήταν σοκαρισμένη, αλλά δεν ξαναήρθε εδώ για να ρωτήσουμε».

Από τις καταθέσεις που έχουν πάρει οι αστυνομικοί κυρίως από όσους βρίσκονταν στο Β΄ νεκροταφείο το απόγευμα της δολοφονίας έχουν καταλήξει σε έναν άνδρα με 1.75 με καστανά μαλλιά ηλικίας από 30 ως 40. Τα χαρακτηριστικά του έχουν αποτυπωθεί στο χαρτί με τη βοήθεια των σκιτσογράφων της αστυνομίας.

Με το σκίτσο αυτό στα χέρια, οι αρχές τον αναζητούν πόρτα - πόρτα στο κέντρο της Αθήνας καθώς από εκεί δόθηκε και το τελευταίο στίγμα του κινητού της Δώρας Ζέμπερη.

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο ήρθε χθες στο «φως» της δημοσιότητας. Το απόγευμα της μοιραίας Τετάρτης 18 Οκτωβρίου, όπως αποκαλύφθηκε στο «Φως στο Τούνελ», ένας άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας ζητώντας να μάθει πώς μπορεί να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Οι αστυνομικοί, πιστεύουν ότι η σύλληψη του ανθρώπου που έκοψε το νήμα της ζωής της Δώρας Ζέμπερη είναι πια θέμα χρόνου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα για τη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη

Σχετικές ειδήσεις