ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Συνέλαβαν το δολοφόνο της 32χρονης λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της

Δώρα Ζέμπερη: Συνέλαβαν το δολοφόνο της 32χρονης λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της

Το αποτρόπαιο έγκλημα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με θύμα την άτυχη Δώρα Ζέμπερη εξιχνιάστηκε την Τρίτη (07/11), όταν οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 58χρονο δολοφόνο.

Ο 58χρονος προσήχθη αρχικά ως ύποπτος χθες το πρωί, στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και μερικές ώρες αργότερα φέρεται να «έσπασε» και να ομολόγησε την πράξη του.

Εργαστηριακά ευρήματα επιβεβαίωσαν την παρουσία του 58χρονου στη σκηνή του εγκλήματος, ενώ κάμερες περίπου μιάμιση ώρα μετά τον φόνο, τον «έπιασαν» να πουλάει το κινητό τηλέφωνο του θύματος για μόλις 20 ευρώ. Οι ερευνητές της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη του χάρη στο στίγμα τού κινητού τηλεφώνου της 32χρονης.

Κλιμάκια αστυνομικών μετέβησαν στην οδό Μενάνδρου και έπειτα από επίμονη έρευνα εντόπισαν το μαγαζί στο οποίο ο 58χρονος πούλησε τη συσκευή. Ήλεγξαν το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας και «απομόνωσαν» τη φωτογραφία του υπόπτου.

gr

Κατόπιν σαρωτικών ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί της Τρίτης τον δράστη στην περιοχή της Ριζούπολης. Τραγική ειρωνεία είναι ότι σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το σημείο που συνελήφθη ο 58χρονος βρίσκεται το σπίτι της άτυχης Δώρας Ζέμπερη.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 58χρονος πούλησε το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο για 20 ευρώ, καθώς και ότι μέσα στην τσάντα της η 32χρονη είχε το χρηματικό ποσό των 5 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις