Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ σε Δημοτικό Σχολείο στον Άλιμο – Δασκάλα έβαλε μαθητές να χτυπήσουν 9χρονο συμμαθητή τους

Newsbomb

Σοκ προκαλεί η είδηση για τηδασκάλα Δημοτικού Σχολείου στον Άλιμο η οποία, σύμφωνα με καταγγελία, φέρεται να έβαλε μαθητές να χτυπήσουν έναν 9χρονο συμμαθητή τους.

Η είδηση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία γονέων του 9χρονου μαθητή σε βάρος δασκάλας μουσικής στο 6ο Δημοτικό σχολείο Αλίμου, η οποία κατηγορείται πως προέτρεψε τους μαθητές της 4ης Τάξης να... τον δείρουν.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς, ο 9χρονος κατά τη διάρκεια του μαθήματος προσποιήθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο. Τότε, η δασκάλα ενοχλημένη από το περιστατικό είπε στα παιδιά να χτυπήσουν το συμμαθητή τους.

Κάποια παιδιά σηκώθηκαν και άρχισαν να χτυπούν τον 9χρονο, ο οποίος φέρεται να είπε στους γονείς του, «σώθηκα όταν χτύπησε το κουδούνι».

Οι γονείς απευθύνθηκαν στο διευθυντή του Σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, η οποία διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Συγκεντρώνονται υπογραφές από τους γονείς για την απομάκρυνση της δασκάλας από το σχολείο, ενώ οι γονείς του 9χρονου κατέθεσαν και ασφαλιστικά μέτρα.

Ο Δήμαρχος Αλίμου μιλώντας στην πρωινή ενημέρωση εκπομπή του ΑΝΤ 1 ανέφερε ότι το περιστατικό σημειώθηκε από πριν από δύο εβδομάδες, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει την αρμοδιότητα να παρέμβει ώστε να δοθεί μια λύση.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ 1, οι αποκαλύψεις για την συγκεκριμένη δασκάλα δεν έχουν τέλος και όπως φαίνεται αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε συμπεριφερθεί με ανάλογο τρόπο σε μαθητή της.