ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Χαλκίδα: 17χρονη καταγγέλλει ότι τη βίαζε ο θείος της

Φρίκη στην Χαλκίδα: 17χρονη καταγγέλλει ότι τη βίαζε ο θείος της

Θύμα βιασμού από τον ίδιο της το θείο κατήγγειλε ότι έπεσε μια ανήλικη στην Κάνηθο Χαλκίδας - Το κορίτσι είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η δικογραφία της υπόθεσης είναι συγκλονιστική. Η 17χρονη ζούσε φρικτές στιγμές στα χέρια του θείου της από τον Σεπτέβριο του 2009 έως και τον Σεπτέμβριο του 2016.

Όπως αναφέρει το eviazoom.gr, ο 40χρονος οικοδόμος, υπήκοος Αλβανίας, βίαζε το κορίτσι τόσο στο σπίτι του στην Κάνηθο όσο και στο δικό της, ημέρες και ώρες κατά τις οποίες ο ίδιος φρόντιζε να μένουν μόνοι τους.

Η 17χρονη -που έχει κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας πριν από ένα χρόνο-, εκμυστηρεύτηκε τα όσα άσχημα της συνέβαιναν στη ψυχολόγο και στη κοινωνική λειτουργό που ανέλαβαν να την στηρίξουν.

Πριν από λίγες ημέρες, ο κατηγορούμενος απολογήθηκε στον ανακριτή Χαλκίδας όπου και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε τις κατηγορίας, υποστηρίζοντας ότι έχει πέσει θύμα πλεκτάνης από τη μητέρα της 17χρονης.

Μετά την απολογία, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους -απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση δύο φορές το μήνα στην αστυνομία, απαγόρευση επικοινωνίας με την ανιψιά του, και καταβολή χρηματικής εγγύησης 7.000 ευρώ- μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σχετικές ειδήσεις