ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Πέραμος: «Το νερό φτάνει τους 50 πόντους μέσα στο σπίτι μου»

Νέα Πέραμος: «Το νερό φτάνει τους 50 πόντους μέσα στο σπίτι μου»

Στο έλεος της κακοκαιρίας «Ευρυδίκη» βρίσκεται η Νέα Πέραμος από τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/11).

Οι εικόνες που έρχονται από τη Νέα Πέραμο, τη Μάνδρα και τα Μέγαρα είναι σοκαριστικές. Εκατοντάδες σπίτια πλημμύρισαν, δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και πολλά αυτοκίνητα παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά.

Δεκάδες είναι οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που αναφέρουν ότι είναι εγκλωβισμένοι μέσα στα σπίτια τους, με το νερό να ξεπερνά σε κάποια σημεία το 1.5 μέτρο.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί από τις 3:30 τα ξημερώματα συνολικά 160 κλήσεις για απάντληση υδάτων και παροχή βοήθειας, ενώ το μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε η νεροποντή που έπεσε περίπου στις 5:30 το πρωί.

Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία μιας κατοίκου της περιοχής στην εκπομπή του ANT1, που αναφέρει ότι από τα ξημερώματα η οικία της έχει πλημμυρίσει και η οικογένειά της βρίσκεται εγκλωβισμένη, την ώρα που το νερό ξεπερνά τους 50 πόντους στο εσωτερικό του σπιτιού.

Σοκαριστικές στιγμές έζησαν και πολλοί οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητα τους. Όπως περιγράφει κάτοικος που για πολλή ώρα παρέμενε εγκλωβισμένος μέσα στο όχημα του, το νερό κατέβαινε από το βουνό με μεγάλη ορμή.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νεότερα για τη Βιβλική καταστροφή στη Νέα Πέραμο

Σχετικές ειδήσεις