ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής

Ειδήσεις | Δολοφονία του φοιτητή στην Κάλυμνο:Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου του άτυχου φοιτητή, Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο - Δεν φέρει τραύμα από όπλο

Νέα στοιχεία στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, φέρνει στο φως της δημοσιότητας, ο ιατροδικατής που εξετάσε τη σορό του άτυχου φοιτητή. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής της περιφέρειας Δωδεκανήσων, Πάνος Κοτρέτσος, στη σορό του άτυχου νέου, δεν μπόρεσε να διαπιστώσει με βεβαιότητα την αιτία θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου.

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής φέρεται να διαπίστωσε πως ο άτυχος φοιτητής δεν πυροβολήθηκε στο κεφάλι, όπως έλεγαν οι πρώτες πληροφορίες. Ο Νίκος Χατζηπαύλου φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα.

Ειδκότερα, σύμφωνα με την πρώτη εικόνα του από την αυτοψία, το τραύμα στο κεφάλι του 21χρονου φέρεται να προκλήθηκε από κάποιο βαρύ αντικείμενο.

Μάλιστα, ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως η σορός του μεταφέρθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε. Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο 21χρονος φορούσε ένα παπούτσι στο δεξί του πόδι, φόρμα και ένα μπλουζάκι.

Σημειώνεται, εξάλλου, ότι πολύ κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε το θύμα, υπάρχει μια στάνη.

Αυτό είναι το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός ο 21χρονος φοιτητής

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε το Σάββατο (25/11/2017) 100 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή, στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

21xronos simeio
Τον άτυχο Νίκο εντόπισε 15χρονος λίγο πριν τις 17:00, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή, για να κόψει κλαδιά. Μόλις αντίκρισε τη σορό άρχισε να φωνάζει και γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ενημέρωσαν άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Καλυμνίων.

Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά) σε τυμπανιαία κατάσταση, μελανή και φέρει θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο 21χρονος φοιτητής ζούσε στην Αθήνα και επισκέφτηκε την μητέρα του το περασμένο Σαββατοκύριακο (18/11) στην Κάλυμνο, η οποία είναι διορισμένη καθηγήτρια στο νησί.

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/11) πήρε το ποδήλατο του αδερφού του και είπε στη μητέρα του ότι βγαίνει για μια βόλτα και ότι θα επιστρέψει. «Μαμά, πάω μια βόλτα με το ποδήλατο και επιστρέφω», ήταν τα τελευταία λόγια του Νίκου Χατζηπαύλου.

Καθώς η νύχτα έπεφτε και ο νεαρός δεν είχε φανεί, η μητέρα του ανησύχησε και ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Όπως είπε στην αστυνομία, ο γιος της θα πήγαινε μια βόλτα στον Προφήτη Ηλία, μια ερημική δύσβατη περιοχή του νησιού.

Αμέσως, ξεκίνησε έρευνα της αστυνομίας και το ποδήλατο του νεαρού εντοπίστηκε στη περιοχή του Προφήτη Ηλία. Δύο ημέρες αργότερα βρέθηκαν τα παπούτσια του και οι κάλτσες που φορούσε την ημέρα της εξαφάνισης. Τα προσωπικά του αντικείμενα είχαν αναγνωριστεί από την μητέρα του.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή


Σχετικές ειδήσεις