ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με αεροπλάνο πάνω από το Ηράκλειο

Θρίλερ με αεροπλάνο πάνω από το Ηράκλειο

Το αεροσκάφος που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο δεν κατάφερε να προσγειωθεί πότεστο «Νίκος Καζαντζάκης»

Βόλτες πάνω από το Ηράκλειο έκανε το πρωί του Σαββάτου ένα αεροπλάνο εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που σαρώνουν από χθες την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αεροσκάφος που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Ηράκλειο, έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί με σκοπό να προσγειωθεί στο «Νίκος Καζαντζάκης».

Οι άνεμοι όμως δεν επέτρεψαν την προσγείωση με συνέπεια ο πιλότος να επιχειρεί και δεύτερη προσγείωση, πάλι χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, το αεροσκάφος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, ενώ η οι επιβάτες που περίμεναν να «πατήσουν» Ηράκλειο... θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή.

Επίσης, σύμφωνα με την ενημέρωση από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, η πρώτη πρωινη πτήση της Aegean για Αθήνα δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των ανέμων, ενώ άλλη μία πτήση της Aegean από Θεσσαλονίκη για Ηράκλειο που ήταν προγραμματισμένη στις 09.10, δεν πραγματοποιήθηκε.

Να σημειωθεί ότι προβλήματα υπήρξαν και στα δρομολόγια των πλοίων τα οποία κατέπλευσαν με καθυστέρηση στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Πηγή: ekriti.gr