ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε ποιες περιοχές δε θα έχουν ρεύμα στη Θεσσαλονίκη

Δείτε ποιες περιοχές δε θα έχουν ρεύμα στη Θεσσαλονίκη

Διακοπές ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Κυριακή (3/12) από την ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στους δήμους Δέλτα και Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, από τις 08:00 έως τις 14:30 θα μείνουν χωρίς ρεύμα τα εργοστάσια Μύλοι Αγ. Γεωργίου, Νταβάς, Γκρέτα Φαρμ και Τριανταφύλλη, στην περιοχή της Νέας Μαγνησίας, στο δήμο Δέλτα.

Επίσης στον δήμο Δέλτα, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση από τις 08:00 έως τις 14:45 στον οικισμό της Χαλάστρα, κοντά στην περιοχή του γηπέδου και δυτικά προς τον Αξιό ποταμό, στα εργοστάσια Καμάνα, Λιλιοπούλου, Ψιλιούρη, Γεωργάκη, Μπέκα, Φιλιππίδη- Φάφα, στην κάμερα του ΠΕΧΩΔΕ, καθώς και στα βουστάσια Καμάνα, Σαλιάρα, Μαλιούρη, Κουλούρη, Παπούλια και στο κοινοτικό αντλιοστάσιο.

Όσον αφορά στο δήμο Ωραιοκάστρου, η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος θα διακοπεί από τις 08:30 έως τις 11:00, στους οικισμούς Νέας Φιλαδέλφειας, Μεσαίου, Πετρωτού και Μονολόφου, σε όλα τα αρδευτικά, στο λατομείο Άτλας, Mak Fast Mike, στην κεραία της Vodafone και της Cosmote, στο ναΰδριο Αγίας Μαγδαληνής, στα βουστάσια Μονολόφου Θεοδούλη και Αργυρόπουλου, στα βουστάσια Πετρωτού Παναγιωτίδη, στα βουστάσια Μεσαίου Αμανατίδη, στα βουστάσια Ν. Φιλαδέλφειας Βαρτανίδη, Βαλασάκη, Σπανού, Καρατζά, Μορέλου και στα ανλιοστάσια των οικισμών και στο θερμοκήπιο Ταταρίνοβα.

Πηγή: thestival.gr