ΕΛΛΑΔΑ

Τι αποκάλυψαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

Τι αποκάλυψαν οι γονείς του νεκρού φοιτητή στην Κάλυμνο

Τη βεβαιότητα ότι το παιδί τους έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας εξέφρασαν οι γονείς του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στην Κάλυμνο, έπειτα από έξι ημέρες που ήταν αγνοούμενος.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη βεβαιότητά τους αυτή, εξέφρασαν κατά τη χθεσινή επίσκεψή τους (4/12) στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου συναντήθηκαν με αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ υπέβαλαν μήνυση κατ' αγνώστων, σημειώνοντας ότι ο γιος τους δολοφονήθηκε.

Όπως είναι γνωστό, ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άτυχου φοιτητή στη Ρόδο, αποφάνθηκε ότι ο θάνατός του οφείλεται σε δυστύχημα και όχι σε ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των υπαρχόντων στοιχείων που εξέτασε ο ιατροδικαστής ο άτυχος νεαρός πρέπει να έμεινε τουλάχιστον μια ημέρα αβοήθητος στο σημείο που έπεσε. Η σορός του άτυχου 21χρονου φοιτητή βρέθηκε έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του.

Ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος που έκανε την νεκροψία-νεκροτομή είχε αναφέρει πως: «Τα σημαντικότερα ευρήματα όσον αφορά την αιτία του θανάτου είναι κακώσεις και εξάντληση. Είναι κακώσεις που έχουν προκληθεί από ένα ατύχημα και έμεινε ο άνθρωπος αβοήθητος για ένα διάστημα μέχρι που ξεψύχησε.

Το πτώμα του άτυχου νεαρού βρέθηκε 60 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 21χρονου Νίκου Χατζηπαύλου, Γιάννης Γλύκας, μίλησε χθες (4/12) στο Star και τόνισε πως η οικογένεια του άτυχου φοιτητή θέλει να μάθει την αλήθεια και πως οι γονείς του είναι πεπεισμένοι πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

«Η οικογένεια έχει πολλά στοιχεία και κυρίως πολλά ερωτήματα τα οποία είναι αναπάντητα...» ανέφερε ο Γιάννης Γλύκας, ενώ συμπλήρωσε πως ο χώρος που βρέθηκε η σορός είναι σε καμπύλη γραμμή, από το χώρο που έπεσε, άρα δε θα μπορούσε να βρεθεί εκεί.

Πηγή : Τηλεοπτικός σταθμός STAR και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές ειδήσεις