ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία του 21χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

Θρήνος στην κηδεία του 21χρονου φοιτητή που βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο

Με τριαντάφυλλα στα χέρια και τον πόνο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, δεκάδες συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στον άτυχο 21χρονο φοιτητή που βρήκε τραγικό θάνατο σε απόκρημνη περιοχή της Καλύμνου.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και τα μικρά του αδέλφια που ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι ο Νικόλας έφυγε για πάντα. Στο Τρίτο Νεκροταφείο Αθηνών βρέθηκαν από νωρίς και πολλοί συμφοιτητές του για να πουν το «ύστατο χαίρε» στον 21χρονο.

Θρίλερ με τη δεύτερη νεκροψία

Στο μεταξύ το θρίλερ για τα αίτια θανάτου του 21χρονου συνεχίζεται καθώς η δεύτερη νεκροτομή έδειξε διαφοροποιήσεις σε σχέση με την πρώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νέα ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτουν ευρήματα ότι οι ελάχιστες κακώσεις που έχει στο σώμα του ο άτυχος φοιτητής, προέρχονται από πτώση.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι οι συγκεκριμένες διαφοροποιήσεις που παρατηρήθηκαν, δεν είναι γνωστό αν οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα, αναφορικά με την αιτία θανάτου.

Υπενθυμίζεται ότι από τα αποτελέσματα της πρώτης νεκροτομής που πραγματοποίησε στη Ρόδο, ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος, αποφάνθηκε ότι ο θάνατος οφειλόταν σε δυστύχημα που συνέβη από πτώση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό του θανάτου του

Σχετικές ειδήσεις