ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό «αντίο» στο Βασίλη Μπεσκένη: «Δεν θα ξεχάσω το δάκρυ όταν σου έκλεισα τα μάτια»

Συγκλονιστικό «αντίο» στο Βασίλη Μπεσκένη: «Δεν θα ξεχάσω το δάκρυ όταν σου έκλεισα τα μάτια»

Συγκλονισμένος είναι ο δημοσιογραφικός - και όχι μόνο - κόσμος, και κυρίως η «οικογένεια» του ΣΚΑΙ, για το θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος πέθανε ξαφνικά το πρωί της Κυριακής (17/12/2017) από ανακοπή καρδιάς.

Ο θάνατος του δημοσιογράφου, λίγες ώρες μετά τη βάφτιση του παιδιού του, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους φίλους και τον κόσμο που τον παρακολούθησε μέσα από τη δουλειά του.

Ανάμεσα σε αυτούς ο κουμπάρος του, Κωστής Κατσούδας, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με ένα σπαρακτικό μήνυμα στο Facebook:

«Τι σου είναι η ζωή, την μία μέρα σε κάνει να γελάς με τους αγαπημένους σου και την άλλη να κλαις.

Εχθές στις 12.00 βαφτίσαμε το γιο του νονού της κόρης μου, τον αγαπημένο μας Ηλία. Γελάσαμε, χαρήκαμε, χορέψαμε, αγκαλιαστήκαμε.

Σήμερα, στις 11.00 ο νονός της κόρης μου, ο αγαπημένος μου κουμπάρος, ο πατερούλης του Ηλία, έφυγε, έφυγε μακριά μας σε ηλικία μόλις 43 χρονών.

Αγαπημένε μου Βασίλη Μπεσκένη, ας είναι εύκολος ο δρόμος που πήρες, και να ξέρεις, ότι τόσο η βαφτισιμιά σου όσο και εγώ θα είμαστε δίπλα στο μικρό Ηλία και στην οικογένειά σου που τόσο πρόωρα τους άφησες μόνους.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ, με πόση αγάπη με χαιρέτησες εχθές και είπαμε να βρεθούμε όλοι μαζί στη δυσκολία της βαφτιστήρας σου αύριο το πρωί, όπως και ποτέ δεν θα ξεχάσω το δάκρυ που κύλησε από το άψυχο βλέμμα σου όταν σε είδα για τελευταία φορά στο φορείο και σου έκλεισα τα μάτια.

Σε αγαπούσα και σε αγαπώ σαν αδελφό μου. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε».

Σχετικές ειδήσεις