ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος – Αντιεξουσιαστές προειδοποιούν: Δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα

Τρόμος – Αντιεξουσιαστές προειδοποιούν: Δηλητηριάσαμε με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα

Νέα απειλή από αντιεξουσιαστές – Η ομάδα «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές» αποκαλύπτει ότι έχει δηλητηριάσει με υδροχλωρικό οξύ προϊόντα ευρείας κατανάλωσης - «Θα τα επανατοποθετήσουν σε ράφια σούπερ μάρκετ» προειδοποιούν τα μέλη της ομάδας

Τρόμο ενόψει των Χριστουγέννων προκαλεί στους καταναλωτές, η ανακοίνωση της ομάδας «Μαυροπράσινοι Εμπρηστές», σύμφωνα με την οποία έχει δηλητηριάσει με υδροχλωρικό οξύ επώνυμα προϊόντα. Όπως αναφέρουν σε μήνυμα που ανήρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου, τα συγκεκριμένα προϊόντα αναμένεται να τα επανατοποθετήσουν σε ράφια των σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 20 έως τις 24 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, ονομάζουν το σχέδιό τους «Πράσινη Νέμεσις Πράξη 3» και σημειώνουν πως επιλέγουν να κάνουν το συγκεκριμένο «σαμποτάζ», όπως το χαρακτηρίζουν, τις ημέρες των γιορτών που «χιλιάδες κόσμος αφήνει τον καναπέ για να κάνει τα απαραίτητα ψώνια για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι γεμίζοντας τις κενές υπάρξεις τους με καταναλωτικά σκουπίδια με όμορφα και αστραφτερά περιτυλίγματα».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως «όλο αυτό το πανυγήρι (sic) έχει ως θύματα εκατομμύρια ζωντανά πλάσματα όπου είτε σφάζονται για να φτάσουν στο τραπέζι των ζωντανών/νεκρών, είτε στραγγίζονται μέχρι τελευταίας σταγόνας για να ικανοποιήσουν τις γευστικές ανάγκες τους».

Σημειώνεται ότι πέρυσι, όταν πάλι αντιεξουσιαστές είχαν ανακοινώσει το αντίστοιχο σχέδιό τους, μεγάλες εταιρίες είχαν προβεί σε ανάκληση προϊόντων.

Σχετικές ειδήσεις