ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην κηδεία του Κωνσταντίνου Πασιόπουλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνος στην κηδεία του Κωνσταντίνου Πασιόπουλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Μεσολογγίου «γράφτηκε» το μεσημέρι της Τρίτης (19/12) ο επίλογος του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/12) στον παραθαλάσσιο δρόμο της Τουρλίδας στο Μεσολόγγι.

Η εκτροπή και πτώση του ΙΧ στη θάλασσα είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του 30χρονου Κωνσταντίνου Πασιόπουλου, που οδηγούσε το αυτοκίνητο και τον βαρύ τραυματισμό ενός 40χρονου ψάρευε στην άκρη του δρόμου, ο οποίος παρά τη μάχη που έδωσε για να κρατηθεί στη ζωή στη ΜΕΘ, δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Σήμερα, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια τον άτυχο 30χρονο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τραγικό συμβάν έγινε όταν, κάτω από συνθήκες που ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί, ο 30χρονος οδηγός του αυτοκινήτου παρέσυρε τον 40χρονο, την στιγμή που βρισκόταν στην άκρη του δρόμου και ψάρευε.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο του 30χρονου κατέληξε στην θάλασσα, ενώ δύτες που βούτηξαν στο νερό, ανέσυραν νεκρό τον οδηγό.

Να σημειωθεί, ότι μαζί με τον 40χρονο βρισκόταν και ο αδελφός του, ο οποίος δεν τραυματίστηκε, ενώ έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς της Τροχαίας Μεσολογγίου που διερευνούν τα αίτια του τροχαίου.

Πηγή φωτογραφία: agriniotimes