ΕΛΛΑΔΑ

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Νέος Πρόεδρος ο Γιάννης Βουτσινάς με 70%

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά: Νέος Πρόεδρος ο Γιάννης Βουτσινάς με 70%

Αλλαγή σελίδας μετά από 16 χρόνια.

Νέα εποχή για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιά (ΕΕΠ), καθώς αποχωρεί μετά από 16 συναπτά έτη ο Γιώργος Μπενέτος και νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Οικονομολόγος, Γιάννης Βουτσινάς.

Ο επικεφαλής της «Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών, απόσπασε το 69,01% στις πρόσφατες εκλογές που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 10 και 11 Δεκεμβρίου 2017.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλιδάκης -συνεχιστής της παράταξης του Γιώργου Μπενέτου- κατέγραψε ποσοστό μόλις 19,5%. Ο Λεωνίδας Μίχας υποστηριζόμενος ανοιχτά από τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, Νίκο Μελετίου, έλαβε 11,5% και δεν έπιασε τον αντικειμενικό του στόχο, να αποτελέσει δηλαδή τον ρυθμιστή της επόμενης διοίκησης του ΕΕΠ, αφού βάσει της τελικής κατάταξης και οι 7 θέσεις της Διοικούσας Επιτροπής καταλαμβάνονται από τη Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών του Γιάννη Βουτσινά.

Από τις 41 έδρες του Δ.Σ. του ΕΕΠ, η Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών κατέλαβε τις 28, η Επαγγελματική Συνεργασία 8 και η Ανεξάρτητη Κίνηση Επαγγελματιών 5.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ 41 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

Τα αποτελέσματα της Δυναμικής Κίνησης Επαγγελματιών

Τα αποτελέσματα της Επαγγελματικής Συνεργασίας

Τα αποτελέσματα της Ανεξάρτητης Κίνησης Επαγγελματιών

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, πρωταρχικός στόχος του νέου Προέδρου του ΕΕΠ Γιάννη Βουτσινά και της ομάδας του, είναι η αμφίδρομη επικοινωνία της νέας διοίκησης με το σύνολο των μελών του ΕΕΠ, προκειμένου να υπάρχει διαρκής ενημέρωση και διαδραστική επαφή και να αποκατασταθεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ Μελών και Διοίκησης ΕΕΠ, ώστε να καταστεί άμεσα σαφές ότι το Επιμελητήριο «ανοίγει» ξανά τις πόρτες του σε όλα τα μέλη και αποκτά τον θεσμικό ρόλο που του αρμόζει.

Παράλληλα, από τις αρχές του νέου έτους, οπότε θα αναλάβει και επισήμως καθήκοντα η νέα Διοίκηση του ΕΕΠ, ξεκινά η υλοποίηση μιας σειράς προεκλογικών δεσμεύσεων, με χρονικό ορίζοντα το Δεκέμβρη του 2018!

Μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του συνδυασμού «Δυναμική Κίνηση Επαγγελματιών» www.dikiep.gr/protaseis τις βασικές προτάσεις - προεκλογικές δεσμεύσεις του νέου Προέδρου του ΕΕΠ Γιάννη Βουτσινά.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις