ΕΛΛΑΔΑ

Η κομμώτρια με τα περίεργα… γούστα – Σάλος στα βόρεια προάστια

Η κομμώτρια με τα περίεργα… γούστα – Σάλος στα βόρεια προάστια

Οι ικανότητές της στην κομμωτική άνοιξαν πολλά σπίτια των βορείων προαστίων σε μία 50χρονη και οι ευκατάστατες κυρίες, που ήθελαν κατ’ οίκον περιποίηση, έκαναν ουρές για ένα ραντεβού.

Έτσι δεν άργησε να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην κομμώτρια και στις πελάτισσες, που την έκαναν να νιώθει σαν το σπίτι της, χωρίς όμως να φαντάζονται ότι είχε και μία δεύτερη, καλά κρυμμένη προσωπικότητα.

Η κομψή κομμώτρια ήταν μια μανιώδης κλεπτομανής που, κάτω από τη μύτη των γυναικών τις οποίες χτένιζε άρπαζε από χρήματα μέχρι τρόφιμα. Μία από τις ευκατάστατες πελάτισσές της ξεσκέπασε τη δράση της, όταν αντιλήφθηκε ότι από το σπίτι της εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς αρκετά πράγματα, αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Μάλιστα, όπως εξήγησε στον έκπληκτο σύζυγό της, το περίεργο ήταν ότι δεν χάνονταν μόνο πανάκριβα αντικείμενα και χρήματα, ακόμη και εσώρουχα γνωστών οίκων από τα συρτάρια της, αλλά και κρέατα από το ψυγείο. Ο σύζυγός της κάλεσε αστυνομικούς για να καταγγείλει τις κλοπές. Εκείνοι ζήτησαν τη λίστα των προσώπων που επισκέπτονται το σπίτι και το τοποθέτησαν κρυφές κάμερες.

Τα βίντεο που καταγράφηκαν ήταν αποκαλυπτικά. Η κομμώτρια που βρισκόταν για αρκετή χώρα κάθε φορά στο σπίτι έβρισκε την ευκαιρία να κλέβει ότι της άρεσε, ακόμη και φιλέτα από τον καταψύκτη.

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος της 50χρονης για διακεκριμένη κλοπή κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος.