ΕΛΛΑΔΑ

Η Λοκρίδα παίζει μπάλα για τον αδικοχαμένο Μιχάλη

Η Λοκρίδα παίζει μπάλα για τον αδικοχαμένο Μιχάλη

Φιλικό παιχνίδι για την υποστήριξη της εγκύου γυναίκας και της οικογένειας του τόσο πρόωρα χαμένου φίλου τους.

Η είδηση είχε συγκλονίσει ολόκληρη τη Φθιώτιδα τον περασμένο Οκτώβρη, για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό του 37χρονου Μιχάλη Ρούσση, ο οποίος άφησε πίσω του ένα 3χρονο αγοράκι και τη γυναίκα του έγκυο στο δεύτερο τους παιδί.

Στα χωράφια που καλλιεργούσε, βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από το τρακτέρ το οποίο χειριζόταν.

Δυόμισι μήνες μετά, οι παλιοί του συμπαίκτες και κυρίως όλοι οι φίλοι του από τη Λοκρίδα, δεν τον ξεχνούν. Η ομάδα του η Δάφνη Λιβανατών το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι θα τιμήσει τη μνήμη του αγαπημένου της «Μιχαλάκη» με ένα φιλικό παιχνίδι στο οποίο θα συμμετέχουν νέοι και παλιοί ποδοσφαιριστές, συμπαίκτες του στην 10ετια που φόρεσε τη φανέλα της.

Όπως αναφέρει το laiareport.gr, απέναντί τους μια επίλεκτη ομάδα από ποδοσφαιριστές της Λοκρίδας που με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να τιμήσουν τη μνήμη ενός αξιόλογου ανθρώπου και οικογενειάρχη.

Η οικογένεια του Μιχάλη Ρούσση θα είναι και ο αποδέκτης του ηθικού και υλικού μέρους της συγκεκριμένης κίνησης. Στο πλαίσιο του αγώνα θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά τα έσοδα της οποίας θα προσφερθούν στη γυναίκα του Γεωργία, η οποία τον Ιανουάριο θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο τους παιδί.

Σχετικές ειδήσεις