ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Χανιά: Διαμελίστηκε άνδρας σε τροχαίο - Αυτός είναι ο ασυνείδητος οδηγός (pics)

Τραγωδία στα Χανιά: Διαμελίστηκε άνδρας σε τροχαίο - Αυτός είναι ο ασυνείδητος οδηγός (pics)

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου – Λαχειοπώλης διαμελίστηκε όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κρήτη – Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο της τραγωδίας – Οι κάμερες ασφαλείας «έδειξαν» το δράστη.

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο βρήκε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς ένας λαχειοπώλης. Αυτοκίνητο παράσυρε και διαμέλισε τον άτυχο άνδρα, στην οδό της Παρηγοριάς. Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος, με τις αστυνομικές Αρχές να ερευνούν με προσοχή όλα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του δράστη. Σύμφωνα με το Flashnews.gr, η σύλληψή του είναι θέμα ωρών.

«Έδειξαν» οι κάμερες τον οδηγό

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει κάμερες ασφαλείας από μίνι μάρκετ και άλλα καταστήματα της περιοχής, όπου παρασύρθηκε ο άτυχος άνδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζεται ότι ο οδηγός επέβαινε σε ασημί αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από την κάμερα ασφαλείας

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 11:30 το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, όταν ο 66χρονος μπήκε σε κατάστημα να ψωνίσει. Βγαίνοντας από αυτό και ελάχιστα μέτρα από την έξοδο του καταστήματος, αυτοκίνητο, το οποίο όπως αναφέρει το Flashnews.gr, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον χτύπησε, με τον οδηγό να εγκαταλείπει αιμόφυρτο στο σημείο το θύμα.

Σήμερα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, αστυνομικοί περισυνέλλεξαν αντικείμενα από τον τόπο του δυστυχήματος, τα οποία είχαν εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο και φαίνεται ότι προδίδουν το δράστη και θα οδηγήσουν σύντομα τις αρχές στα ίχνη του.

Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που σας παρουσιάζει το Flashnews.gr διακρίνεται η φιγούρα ενός άνδρα που φέρεται να είναι ο άτυχος 66χρονος καθώς επίσης και τα φώτα ενός αυτοκινήτου που ενδεχομένως, είναι αυτό που τον παρέσυρε στο θάνατο. Ο υπάλληλος του καταστήματος, μόλις άκουσε τον θόρυβο από το τροχαίο βγήκε έξω να δει τι έχει συμβεί και αντίκρυσε το διαμελισμένο πτώμα του 66χρονου, χωρίς όμως δυστυχώς να δει έστω κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου, που να βοηθήσουν τις αρχές στον εντοπισμό του. Τα σημάδια της τραγωδίας, ώρες μετά το δυστύχημα, βρίσκονται ακόμα στο οδόστρωμα.

Συγκλονιστική μαρτυρία: Οι οδηγοί αναπτύσσουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Ένοικος του σπιτιού, μπροστά στο οποίο εκτινάχτηκε το σώμα του 66χρονου, μιλώντας στο Flashnews.gr είπε πως δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και μόνο όταν έφτασε ασθενοφόρο και Αστυνομία, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Όπως τόνισε, τα αυτοκίνητα που διέρχονται από την περιοχή, τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί το κακό.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από τον τόπο της τραγωδίας

Σχετικές ειδήσεις