ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: Έτσι γλίτωσε η μητέρα από το δολοφόνο γιο της (pics)

Οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη: Έτσι γλίτωσε η μητέρα από το δολοφόνο γιο της (pics)

Σοκ από την οικογενειακή τραγωδία στη Μάνη - Ένας 34χρονος έκαψε ζωντανό τον πατριό του, ενώ επιχείρησε να κάψει και τη μητέρα του - Στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σπίτι ενός συγχωριανού του

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στον Άγιο Νικόλαο, Μάνης. Ένας 34χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έβαλε φωτιά στον πατριό του, ο οποίος καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το messinialive.gr, το οποίο επικαλείται μαρτυρίες, ο πατριός και η μητέρα του νεαρού έψηναν για να γιορτάσουν τον ερχομό του 2018. Στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι είχαν καλέσει και τον γιο τους. Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε ο 34χρονος άδειασε σε έναν κουβά μείγμα βενζίνης και πετρελαίου. Στη συνέχεια περιέλουσε τον πατριό του και τη μητέρα του με το μείγμα. Η μητέρα του πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι, όπου και κλειδώθηκε.

Δυστυχώς, ο άτυχος 65χρονος, ο οποίος ήταν καθηλωμένος στο καροτσάκι δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Ο 34χρονος του έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή.

Έβαλε φωτιά και στο σπίτι ενός συγχωριανού του

Σε κατάσταση αμόκ ο 34χρονος, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, πήγε στο σπίτι ενός συγχωριανού του, με τον οποίο είχαν προστριβές και άναψε φωτιά στο πατάκι της πόρτας του, αφήνοντας το μπιτόνι στο σημείο.

Ο συγχωριανός του βγήκε από το σπίτι για να δει τι συμβαίνει. Αμέσως, κλώτσησε με το πόδι του το μπιτόνι με τη βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στο παντελόνι του και να υποστεί εγκαύματα στα πόδια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Αμέσως μετά ο 34χρονος πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.

Σοκάρουν οι μαρτυρίες

Σοκαρισμένη από το άγριο έγκλημα είναι η τοπική κοινωνία. Όσοι γνωρίζουν το δράστη, μιλούν για έναν νεαρό που είχε ψυχολογικά προβλήματα, λάμβανε φαρμακευτική αγωγή και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με ανθρώπους που τον είδαν νωρίτερα το πρωί δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, μάλιστα είχε πάει για καφέ το πρωί και ευχήθηκε λόγω της ημέρας στους συντοπίτες του.

Οι συγχωριανοί του γνώριζαν πως υπήρχαν προστριβές με τον πατριό του, αλλά τίποτε δεν έδειχνε ότι τα πράγματα θα είχαν αυτή την αποτρόπαιη κατάληξη. Μάλιστα, λόγω των τεταμένων σχέσεων με τον πατριό του, ο 34χρονος ζούσε σε τροχόσπιτο και φρόντιζε αδέσποτα ζώα.

Στο σπίτι της τραγωδίας έχει σπεύσει ιατροδικαστής και αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη. Ενώ από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν οι εθελοντές της “Γαία” με το πυροσβεστικό τους όχημα και ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς ο 65χρονος είχε ήδη απανθρακωθεί

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: eleftheriaonline.gr, messinialive.gr