ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις – Αυτό είναι το αυτοκίνητο που διαμέλισε άνδρα: Καρέ – καρέ η φονική πορεία του

Ραγδαίες εξελίξεις – Αυτό είναι το αυτοκίνητο που διαμέλισε άνδρα: Καρέ – καρέ η φονική πορεία του

Ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου – Λαχειοπώλης διαμελίστηκε όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Κρήτη – Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο της τραγωδίας – Οι κάμερες ασφαλείας «έδειξαν» το δράστη - Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το μοιραίο όχημα - Δείτε καρέ-καρέ τη φονική πορεία του - Τι καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θανατηφόρο τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας λαχειοπώλης. Το απόγευμα ανήμερα Πρωτοχρονιάς, οι άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Χανίων, εντόπισαν το αυτοκίνητο που παρέσυρε και διαμέλισε τον 66χρονο στην Παρηγοριά. Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρει το Flashnews.gr ταυτοποίησαν τον 44χρονο οδηγό, ο οποίος παραμένει μέχρι στιγμής ασύλληπτος.

Τον «έδειξαν» οι κάμερες

Οι αστυνομικοί είχαν συγκεντρώσει σημαντικά στοιχεία από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος καταστημάτων αλλά και από τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο οδόστρωμα, τα οποία «οδηγούσαν» σε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο. Από το πρωί της Πρωτοχρονιάς, οι Αρχές εξέτασαν αρκετά οχήματα που ταίριαζαν στις περιγραφές και στα στοιχεία που είχαν και νωρίς το απόγευμα εντόπισαν έξω από σπίτι στην περιοχή του Σταλού το ασημί αγροτικό με εμφανή ίχνη τρακαρίσματος.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 11:30 το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, όταν ο 66χρονος μπήκε σε κατάστημα να ψωνίσει. Βγαίνοντας από αυτό και ελάχιστα μέτρα από την έξοδο του καταστήματος, αυτοκίνητο, το οποίο όπως αναφέρει το Flashnews.gr, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον χτύπησε, με τον οδηγό να εγκαταλείπει αιμόφυρτο στο σημείο το θύμα.

Συγκλονιστική μαρτυρία: Οι οδηγοί αναπτύσσουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Ένοικος του σπιτιού, μπροστά στο οποίο εκτινάχτηκε το σώμα του 66χρονου, μιλώντας στο Flashnews.gr είπε πως δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και μόνο όταν έφτασε ασθενοφόρο και Αστυνομία, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Όπως τόνισε, τα αυτοκίνητα που διέρχονται από την περιοχή, τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί το κακό.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr καρέ - καρέ την πορεία του αυτοκινήτου

Σχετικές ειδήσεις