ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Η τραγική ειρωνεία για τον λαχειοπώλη που παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από αγροτικό

Χανιά: Η τραγική ειρωνεία για τον λαχειοπώλη που παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από αγροτικό

Συνεχίζει να συγκλονίζει την Κρήτη, το φρικτό τροχαίο που στέρησε τη ζωή σε έναν 66χρονο λαχειοπώλη, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα Χανιά.

Κατά τραγική ειρωνεία ο άτυχος άνδρας μπήκε σε μίνι μάρκετ στην περιοχή της Παρηγοριάς στον Κλαδισό Χανίων, για να αγοράσει ένα ρόδι για... καλοτυχία αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον 66χρονο που λίγα μέτρα αφ' ότου βγήκε από το μαγαζί παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από διερχόμενο όχημα.

xania troxaio10

Εν τω μεταξύ, τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (01/01) έληξε το αυτόφωρο για τον 44χρονο Χανιώτη οδηγό, ο οποίος κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό του λαχειοπώλη. Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης (02/01), ο οδηγός δεν είχε εμφανιστεί στις αστυνομικές αρχές και από το Τμήμα Τροχαίας Χανίων -οι αστυνομικοί της οποίας εντόπισαν το μοιραίο αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του στην περιοχή του Σταλού- σχηματίστηκε, όπως προβλέπει ο Νόμος, δικογραφία με δύο κατηγορίες, σε βαθμό πλημμελήματος, όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Η πρώτη αφορά στο άρθρο 302 του Ποινικού Κώδικα για ανθρωποκτονία από αμέλεια η οποία επιφέρει φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.

Η δεύτερη αφορά στο άρθρο 42 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που αφορά στην συμπεριφορά σε περίπτωση ατυχήματος και η οποία σε περίπτωση θανάτου επιφέρει ποινή τουλάχιστον έξι μηνών και αφαίρεση του διπλώματος από τρεις έως έξι μήνες.

Να σημειωθεί πως ο άτυχος 66χρονος διέμενε μόνος του στην πόλη των Χανίων και οι αστυνομικοί αναζητουν τους κοντινότερους συγγενείς του.

Εικόνες από το σημείο του τροχαίου

Καρέ- καρέ φέρεται να έχει καταγράψει τις κινήσεις του δράστη κάμερα η οποία έχει τοποθετηθεί έξω από κατάστημα στο σημείο του δυστυχήματος και έτσι βήμα-βήμα οι αρχές οδηγήθηκαν στο μοιραίο όχημα και το πρόσωπο που φέρεται να ευθύνεται για την τραγωδία.

Δείτε εικόνες από την κάμερα ασφαλείας:

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από την κάμερα ασφαλείας

Το χρονικό της τραγωδίας

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 11:30 το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, όταν ο 66χρονος μπήκε σε κατάστημα να ψωνίσει. Βγαίνοντας από αυτό και ελάχιστα μέτρα από την έξοδο του καταστήματος, αυτοκίνητο, το οποίο όπως αναφέρει το Flashnews.gr, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον χτύπησε, με τον οδηγό να εγκαταλείπει αιμόφυρτο στο σημείο το θύμα.

Στις εικόνες από κάμερα ασφαλείας καταστήματος που σας παρουσιάζει το Flashnews.gr διακρίνεται η φιγούρα ενός άνδρα που φέρεται να είναι ο άτυχος 66χρονος καθώς επίσης και τα φώτα ενός αυτοκινήτου που ενδεχομένως, είναι αυτό που τον παρέσυρε στο θάνατο. Ο υπάλληλος του καταστήματος, μόλις άκουσε τον θόρυβο από το τροχαίο βγήκε έξω να δει τι έχει συμβεί και αντίκρυσε το διαμελισμένο πτώμα του 66χρονου, χωρίς όμως δυστυχώς να δει έστω κάποια στοιχεία του αυτοκινήτου, που να βοηθήσουν τις αρχές στον εντοπισμό του. Τα σημάδια της τραγωδίας, ώρες μετά το δυστύχημα, βρίσκονται ακόμα στο οδόστρωμα.

Συγκλονιστική μαρτυρία: Οι οδηγοί αναπτύσσουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Ένοικος του σπιτιού, μπροστά στο οποίο εκτινάχτηκε το σώμα του 66χρονου, μιλώντας στο Flashnews.gr είπε πως δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό και μόνο όταν έφτασε ασθενοφόρο και Αστυνομία, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί. Όπως τόνισε, τα αυτοκίνητα που διέρχονται από την περιοχή, τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ήταν ζήτημα χρόνου να συμβεί το κακό.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: neakriti, flashnews, zarpanews



Σχετικές ειδήσεις