ΕΛΛΑΔΑ

Απέραντος θρήνος στην κηδεία του 20χρονου Αλκίνοου – Η αιτία θανάτου του

Απέραντος θρήνος στην κηδεία του 20χρονου Αλκίνοου – Η αιτία θανάτου του

Με τα αγαπημένα του super cars τον αποχαιρέτησαν οι φίλοι του

Ατελείωτος θρήνος στην Παναγία Αλεξιώτισσα στην Πάτρα για το Αλκίνοο Βαρσάκη που πέθανε μόλις στα 20 χρόνια του.

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς ο Αλκίνοος έφυγε για το μεγάλο ταξίδι, βυθίζοντας στη θλίψη ολόκληρη την Πάτρα. Τραγικές φιγούρες η μητέρα του Μαρίζα και η γιαγιά του Μιρέλλα, που κατέρρευσαν την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, μη μπορώντας να αντέξουν τον πόνο αυτού του τόσο πρόωρου και τόσο οδυνηρού "αντίο".

ALKINOOS

«Ο Αλκίνοος κοιμάται και θα ξυπνήσει μαζί με άλλους κατά την Δευτέρα Παρουσία» ανέφερε ο Μητροπολίτης Πατρών εκφράζοντας ευχή αλλά και βεβαιότητα για ανάπαυση ψυχής στον Παράδεισο, δίπλα στους αγγέλους.

Πλήθος κόσμου και επισήμων γέμισαν ασφυκτικά τον ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας. Παρόντες και φίλοι του Αλκίνοου, από τον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι οποίοι στάθμευσαν στο προαύλιο του ναού Supercars, για να τον αποχαιρετήσουν με ό,τι αγαπούσε.

Αυτή είναι η αιτία θανάτου

Από μη ανιχνεύσιμο όγκο στη βάση του εγκεφάλου, στο ύψος της αρχής της σπονδυλικής στήλης έφυγε σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο Αλκίνοος Βαρσάκης, ο 20χρονος άγγελος που συγκλόνισε με το ξαφνικό φευγιό του την Πάτρα η οποία βρέθηκε να θρηνεί για ένα παιδί που το ένιωσε δικό της και το συνόδευσε με τη σκέψη της σήμερα μαζί με άλλους αγγέλους, στον ουρανό.

Οι πληροφορίες λένε ότι επρόκειτο για περίπτωση που δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί κατά τη διάρκεια εξετάσεων που έγιναν, που δεν επιδεχόταν χειρουργείο, με ραγδαία εξέλιξη και τραγικές συνέπειες.

Με πληροφορίες από: tempo24.news

Σχετικές ειδήσεις