ΕΛΛΑΔΑ

Νέα σοκαριστική τροπή: Θύμα εκβιασμού από τοκογλύφους η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη;

Νέα σοκαριστική τροπή: Θύμα εκβιασμού από τοκογλύφους η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη;

Το θρίλερ με το θάνατο της 44χρονης μητέρας τριών παιδιών, Ειρήνης Λαγούδη, παίρνει νέα τροπή, καθώς οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση εξετάζουν το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να έπεσε θύμα εκβιασμού τοκογλύφων.

Σε ποιους είχε δανείσει το ποσό των 70.000 ευρώ; - Νέα κατάθεση του γιατρού και του μεσίτη φίλου του

Την ίδια ώρα, ο γιατρός και σύντροφος της Ειρήνης, αλλά και ένας επιστήθιος φίλος του, μεσίτης στο επάγγελμα, έδωσαν νέα κατάθεση στις Αρχές.

Σε ποιον δάνεισε 70.000 ευρώ η Ειρήνη;

«Κλειδί» για την υπόθεση θανάτου της 44χρονης είναι πλέον οι 70.000 ευρώ που δάνεισε η άτυχη γυναίκα, καθώς οι αρχές στρέφουν τις έρευνες τους στο σενάριο της τοκογλυφίας.

Ένας καυγάς με δυο άντρες το πρωί της εξαφάνισης, τα δανεικά των 70.000 ευρώ και ένας μεγάλος έρωτας είναι το παζλ που προσπαθούν να συνθέσουν οι αστυνομικοί, οι όποιοι ερευνούν αν η Ειρήνη Λαγούδη λίγες ώρες πριν πεθάνει έπεσε θύμα εκβιασμού από τοκογλύφους, σύμφωνα με το STAR.

Νέα κατάθεση του γιατρού και του μεσίτη φίλου του

To απόγευμα της Πέμπτης (18/01) κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση το γιατρό σύντροφο της και έναν επιστήθιο φίλο του, ο οποίος είναι μεσίτης στην περιοχή. Οι αρχές πιστεύουν ότι οι καταθέσεις τους θα φωτίσουν πολλά κενά της υπόθεσης, ενώ ερευνούν αν πρόκειται για τους δυο άντρες τους οποίους συνάντησε η Ειρήνη και καυγάδισε μαζί τους.

Διαβάστε ΕΔΩ τη μαρτυρία - «φωτιά» για το ρόλο δύο ανδρών

Αυτοκτονία ή δολοφονία;

Από μαρτυρίες, κάμερες ασφαλείας και κινητά τηλέφωνα, προκύπτει ότι η Ειρήνη Λαγούδη το πρωί του Σαββάτου που εξαφανίστηκε συναντήθηκε στο Παναιτώλιο με δυο άντρες. Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι της, στην Κατοχή, έφυγε όμως λίγη ώρα αργότερα. Έπειτα πέρασε από τον Άγιο Κωνσταντίνο και στις δυο το μεσημέρι από την Παραβόλα. Το απόγευμα κάτοικοι την είδαν στο χωριό Καψοραχη Μακρυνείας. Το παράδοξο είναι ότι για να φθάσει στη Μακρυνεία πέρασε από την παραλία της Μυρτιάς στην οποία θεωρητικά επέστρεψε και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι η Ειήνη Λαγούδη πέθανε στις έξι με επτά το απόγευμα του Σαββάτου, ωστόσο τα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένεια της είναι δύο. Αυτοκτόνησε ή δολοφονήθηκε; Και αν δολοφονήθηκε, την σκότωσαν στην Παραλία Μυρτιάς ή κάπου αλλού και τη μετέφεραν;

Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας, Βασίλη Ταουξή, ο εισαγγελέας Αγρινίου πήρε το φάκελο της δικογραφίας με κατεπείγουσα εντολή. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η οικογένεια της νωρίς το απόγευμα κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Σχετικές ειδήσεις