ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα - Καταγγελία – σοκ: Δασκάλα δεν έδινε το κολατσιό στους μαθητές της

Αχαΐα - Καταγγελία – σοκ: Δασκάλα δεν έδινε το κολατσιό στους μαθητές της

Οργή από τους γονείς μαθητών Δημοτικού Σχολείου της Αχαΐας – Δασκάλα δεν έδινε το κολατσιό στους μαθητές – Ήθελε με αυτό τον τρόπο να τους τιμωρήσει – Τι αναφέρει ο διευθυντής του σχολείου.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες σε Δημοτικό Σχολείο στην Αχαΐα. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, δασκάλα «τιμώρησε» τους μαθητές της γιατί κάποιοι της έβαλαν κόλλα στην καρέκλα με αποτέλεσμα να καταστραφούν τα ρούχα της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, η δασκάλα είπε στα παιδιά της τάξης ότι δεν θα πάρουν το κολατσιό που προσφέρεται από τη Μητρόπολη Πατρών για «τιμωρία».

Το περιστατικό, που έχει προκαλέσει την οργή των γονέων, επιβεβαίωσε τόσο ο διευθυντής του Σχολείου όσο και ο διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Β. Πασσάς, υποστηρίζοντας πως η δασκάλα, δεν τους έδωσε το κολατσιό στο πρώτο διάλειμμα, αλλά τους έδωσε στο τρίτο.

«Μπορεί να ενέχει μια υπερβολή η απόφαση αυτή, όμως εκτιμώ ότι δεν ήταν τόσο σοβαρό, γιατί στο μεταξύ μπορεί μερικά παιδιά να είχαν φάει το δικό τους κολατσιό που φέρνουν από το σπίτι ή παίρνουν από το κυλικείο», δήλωσε στο Tempo24.gr ο κ. Πασσάς.

Επίσης σύμφωνα με τον κ. Πασσά, την Τρίτη θα βρεθεί στο συγκεκριμένο σχολείο, σχολικός σύμβουλος της Περιφέρειας. Ερωτηθείς αν η επίσκεψη έχει να κάνει με το περιστατικό, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο σχολείο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και θέματα τα οποία πρέπει να συζητηθούν και στο πλαίσιο αυτό, θα συζητηθεί και το εν λόγω περιστατικό.