ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη – Μαρτυρία φέρνει τα πάνω - κάτω: «Την άκουσα να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια»

Ειρήνη Λαγούδη – Μαρτυρία φέρνει τα πάνω - κάτω: «Την άκουσα να ουρλιάζει και να καλεί σε βοήθεια»

Ειρήνη Λαγούδη: Η οικογένειά της ζητά να λάμψει η αλήθεια – Περιμένει τις τοξικολογικές εξετάσεις – Η μαρτυρία - «κλειδί» που ίσως ρίξει φως στην υπόθεση

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου της άτυχης Ειρήνης Λαγούδη, της μητέρας τριών παιδιών, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα.

Ο αδερφός μιλώντας στο STAR ξεσπά και αφήνει αιχμές για όσους κάνουν λόγο για αυτοκτονία. «Ντροπή και αίσχος σε αυτούς που προσπαθούν να συγκαλύψουν τη στυγερή δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη και να την εμφανίσουν ως αυτοκτονία, παραπλανώντας την κοινή γνώμη. Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για να λάμψει η αλήθεια. Κάτι βρωμάει, κάτι μυρίζει εδώ», είπε.

Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και περιμένει με αγωνία τις τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν εάν η άτυχη Ειρήνη είχε πλήρη συνείδηση τη στιγμή της πυρκαγιάς ή αν κάποιος της είχε δώσει κάποιο φάρμακο για να την έχει σε καταστολή ή αν κάποιος τη μετέφερε ήδη νεκρή στο σημείο.

Μάρτυρας - «κλειδί» την άκουσε να καλεί σε βοήθεια μια μέρα πριν φύγει από την Αθήνα

Μάρτυρας αποκαλύπτει στο STAR ότι είδε την Ειρήνη Λαγούδη στο Γέρακα, όπου μένει ο αδερφός της.

«Το βράδυ του Σαββάτου την άκουσα να ουρλιάζει σαν να κινδυνεύει “βοήθεια - βοήθεια”, με πνιγμένη φωνή. Πριν από το βοήθεια ακούστηκε καυγάς έντονος. “Με χτυπάνε, με σκοτώνουν βοήθεια” και σαν κάτι να την έπνιξε και να της έκλεισε το στόμα», είπε.

Βίντεο ντοκουμέντο «δείχνει» αυτοκτονία

Την υπόθεση περιπλέκει περισσότερο βίντεο - ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, στο βιντεοσκοπημένο υλικό απεικονίζεται η 44χρονη γυναίκα να γεμίζει ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό από πρατήριο υγρών καυσίμων, λίγη ώρα προτού χαθούν τα ίχνη της.

Κατόπιν, σύμφωνα πάντα με το βίντεο, η ίδια φεύγει από το βενζινάδικο και η αμέσως επόμενη καταγραφή της που γίνεται από κάμερα ασφαλείας τη δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα.

Σύμφωνα με τις Αρχές, αυτό ήταν και το σημείο, όπου εντοπίστηκε την αμέσως επόμενη ημέρα νεκρή, στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της, έχοντας δίπλα της το ίδιο μπιτόνι που γέμισε από το βενζινάδικο.

Τι συνέβη τελικά τη μοιραία μέρα; Αυτοκτόνησε ή έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας; Και αν δολοφονήθηκε ποιοι και γιατί την ήθελαν νεκρή;

Σχετικές ειδήσεις