ΕΛΛΑΔΑ

Σητεία - Δολοφονία καρδιολόγου: «Η σύζυγος δεν γνώριζε τι θα έκανε ο εραστής της»

Σητεία - Δολοφονία καρδιολόγου: «Η σύζυγος δεν γνώριζε τι θα έκανε ο εραστής της»

Η υπόθεση τηςδολοφονίας του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκητον περασμένο Οκτώβριο, στην περιοχήΠιλαλήματαΣητείας, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Για τη δολοφονία κατηγορούνται η σύζυγος του θύματος και ο εραστής της. Ο 37χρονος έχει κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του κατά τη διάρκεια της οποίας φέρεται να πήρε όλη την ευθύνη του εγκλήματος επάνω του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του παραδέχθηκε ότι είχε σχέση με την 38χρονη, ισχυρίστηκε ότι είχε δεχτεί απειλιτικό μήνυμα από τον γιατρό ο οποίος είχε μάθει για την εξωσυζυγική τους σχέση ενώ άφησε να εννοηθεί πως φοβόταν όχι μόνο για τη ζωή του αλλά και για τον ανήλικο γιο του στη Βουλγαρία.

Γι' αυτό, όπως ισχυρίστηκε, πήρε την απόφαση να σκοτώσει τον άνδρα της γυναίκας που είχε αγαπήσει παράφορα.

Παράλληλα, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη των πράξεων του δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι μόνος εκείνος, σχεδίασε και πραγματοποίησε τη δολοφονία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη, χωρίς να έχει καμία συμμετοχή η 38χρονη σύζυγος του θύματος.

Τώρα, ο συνήγορος της 38χρονης Βουλγάρας, γυναίκας του καρδιολόγου, μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αναφερόμενος σε όσα έγιναν την ημέρα του εγκλήματος, αλλά και τη συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης.

Ο Μανώλης Αναστασάκης έκανε λόγο για ένα θέμα ερωτικής αντιζηλίας, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο 37χρονος Βούλγαρος σκότωσε τον 62χρονο Χριστόδουλο Καλαντζάκη γιατί δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στην ιδέα ότι η γυναίκα που ήθελε, έμενε με έναν άλλο άντρα.

«Η εντολέας μου ισχυρίζεται πως λειτούργησε μόνος του ο Βούλγαρος. Το ίδιο καταθέτει και ο ίδιος. Είχαν σχέση από απόσταση, καθώς ο 37χρονος βρισκόταν στη Βουλγαρία. Η επικοινωνία τους ήταν κυρίως μέσω facebook» ανέφερε ο κ. Αναστασάκης.

Ο συνήγορος ισχυρίστηκε επίσης πως η 38χρονη γυναίκα του καρδιολόγου δε γνώριζε κάτι για όσα σκεφτόταν ο εραστής της. Η ίδια ομολόγησε πως έστειλε στον 37χρονο ένα μήνυμα και έγραφε: «Έφυγε ο άντρας μου. Έλα σπίτι».

Παράλληλα, ο κ. Αναστασάκης ανέφερε ότι η Αστυνομία δεν μπορεί να βρει μηνύματα για να δει τι είχε γίνει.

Πηγή: zarpanews.gr


Σχετικές ειδήσεις