ΕΛΛΑΔΑ

Καλαμάτα: «Άρωμα γυναίκας» πίσω από τη δολοφονική επίθεση σε 66χρονο

Καλαμάτα: «Άρωμα γυναίκας» πίσω από τη δολοφονική επίθεση σε 66χρονο

Ένταση μεταξύ θύτη και θύματος υπήρχε τους τελευταίους μήνες πριν ο πρώτος πυροβολήσει εν ψυχρώ τον δεύτερο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής (21/01) όταν ο 63χρονος πήγε στο σπίτι του 66χρονου στο Ξηροκάμπι Λέικων κι όταν εκείνος του άνοιξε την πόρτα, τον πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή και θωρακική χώρα καθώς και στο δεξί του χέρι.

Καθώς ο 66χρονος έπεφτε αιμόφυρτος στην είσοδο του σπιτιού του, ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο και κρύφτηκε σε αγροικία που διατηρεί στο Μεσοπόταμο του Δήμου Πύλου- Νέστορος. Όπως σημειώνει το tharrosnews.gr, εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί το απόγευμα της ίδιας ημέρας, δίπλα στο κυνηγετικό του όπλο και 23 φυσίγγια.

Εν τω μεταξύ, τον 66χρονο είδε διερχόμενος οδηγός, ο οποίος τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Εκεί υποβλήθηκε άμεσα σε χειρουργική επέμβαση, ενώ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews, ο λόγος που οδήγησε τον 66χρονο σε αυτή την επίθεση είναι μια ερωτική αντιζηλία. Μάλιστα, πηγές κάνουν λόγο για εμμονή του 63χρονου με τον 66χρονο, αλλά και για υποψίες που αφορούσαν στη γυναίκα του.

Σε βάρος του 66χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Σχετικές ειδήσεις