ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Ανατροπή στην τραγωδία με πατέρα και γιο - Τι είδε ο ιατροδικαστής (pics)

Χανιά: Ανατροπή στην τραγωδία με πατέρα και γιο - Τι είδε ο ιατροδικαστής (pics)

Μουδιασμένη είναι ακόμα η κοινωνία στο χωριό Βατόλακκος στα Χανιά, από το θάνατο πατέρα και γιού. Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό χθες Παρασκευή (26/01) όταν μια γειτόνισσα της οικογένειας βρήκε τους δύο άνδρες να κείτονται νεκροί μέσα στο σπίτι τους και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αρχικά είχε γίνει λόγος για διπλή αυτοκτονία καθώς δίπλα στον 65χρονο γιο βρέθηκαν άδεια μπουκάλια χαπιών καθώς κι ένα σημείωμα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, έγραφε «Δεν αντέχω άλλο».

Νέοτερες πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι από τα πρώτα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο ιατροδικαστής, φαίνεται ότι ο 89χρονος πατέρας άφησε την τελευταία του πνοή από παθολογικά αίτια κι ενώ μέσα στο σπίτι της οικογένειας βρισκόταν ακόμη η ηλικιωμένη σύζυγος του, η οποία ωστόσο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και φαίνεται να μην αντιλήφθηκε καν το δράμα που εξελίχθηκε δίπλα της. Στη θέα του νεκρού πατέρα του, ο 65χρονος γιος κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφθασαν στον τόπο της τραγωδίας, αντίκρυσαν πρώτα τον 89χρονο πατέρα νεκρό και σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, τον 65χρονο γιο του. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων. Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή. Τις σορούς του ηλικιωμένου και του γιού του παρέλαβε γραφείο τελετών και τις μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων. Τα ακριβή αίτια θανάτου των δύο κατοίκων του Βατολάκκου ωστόσο θα διαπιστωθούν με τη διενέργεια της νεκροψίας νεκροτομής.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στη gallery του Newsbomb.gr

Τα πολλαπλά «χτυπήματα» της μοίρας ήταν -σύμφωνα με τους κατοίκους του χωριού- εκείνα που οδήγησαν τον 65χρονο στην αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας είχε χάσει τον αδελφό του καθώς και άλλα μέλη της οικογένειας του, ενώ εξ αιτίας προβλημάτων στην προσωπική του ζωή, ζούσε τα τελευταία χρόνια μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς του. Κάτοικοι του Βατολάκκου έκαναν λόγο για μια ιδιαίτερα αγαπητή οικογένεια στο χωριό. Για δε τον 65χρονο τόνισαν ότι ήταν άνθρωπος ευχάριστος και κοινωνικός, σύχναζε στο καφενείο του χωριού και μόνο τον τελευταίο καιρό έδειχνε προβληματισμένος λόγο της επιβάρυνσης της υγείας των γονιών του.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: neakriti.gr

Σχετικές ειδήσεις