ΕΛΛΑΔΑ

Καλοχώρι Θεσσαλονίκης: Αβάσταχτος πόνος για το θάνατο του 22χρονου – «Τον σκότωσαν Αλβανοί» (vid)

Καλοχώρι Θεσσαλονίκης: Αβάσταχτος πόνος για το θάνατο του 22χρονου – «Τον σκότωσαν Αλβανοί» (vid)

Το τελευταίο «αντίο» είπαν το πρωί της Τρίτης (30/1/2018) συγγενείς και φίλοι στον 22χρονο Παναγιώτη Αλευρά που βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πώς ένας καυγάς που ξεκίνησε για ένα κινητό θα είχε τέτοια τραγική κατάληξη. Ο άτυχος 22χρονος δέχθηκε χτύπημα από μαχαίρι στο στήθος κατά της διάρκεια συμπλοκής ανάμεσα σε ομάδες Ελλήνων και Αλβανών με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

«Και έτσι ξαφνικά ένα τέρας αποφασίζει να πάρει τη ζωή ενός ανθρώπου. του δικού μας ανθρώπου. Θα σε θυμόμαστε όλοι, σαν τον πιο καλό άνθρωπο. καλό ταξίδι γιαβρί μου. ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή σου. θα τα πούμε εκεί πάνω μπαγάσα», «Αδελφέ μου δε θέλω να πω πολλά γιατί ξέρω δε θα κρατηθώ, θα κλάψω. Να μας προσέχεις από κει πάνω. Αδελφέ μου καλό παράδεισο», «Ο Θεός να σε έχει πάντα δίπλα του. Θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας» είναι μερικά από τα μηνύματα που αφήνουν οι φίλοι του Παναγιώτη στο λογαριασμό του στο Facebook.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη 9 ατόμων που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή και έχει καλέσει για ανάκριση δεκάδες άλλους ωστόσο μέχρι στιγμής ο φυσικός δράστης της επίθεσης διαφεύγει της σύλληψης.

Την ίδια στιγμή ο πατέρα του άτυχου Παναγιώτη αναφέρει ότι ο μόνος τρόπος για να δικαίωσης είναι να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί αυστηρά.

Διαβάστε επίσης:

«Θα πάρω εκδίκηση για το γιο μου» - Ξεσπά ο πατέρας του 22χρονου που μαχαίρωσαν στο Καλοχώρι

Σχετικές ειδήσεις