ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ανήλικος προκάλεσε τροχαίο και προσπάθησε να εγκαταλείψει το θύμα του (pics)

Λαμία: Ανήλικος προκάλεσε τροχαίο και προσπάθησε να εγκαταλείψει το θύμα του (pics)

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης στη διασταύρωση «καρμανιόλα» Αμφικτυόνων και Λεωφόρου Ελευθερίας.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ένας Ρομά οδηγώντας ένα λευκό βαν, παραβίασε σήμα STOP, ανεβαίνοντας την οδό Αμφικτυόνων, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα που κινούνταν κανονικά στη Λεωφόρο Ελευθερίας, με κατεύθυνση από το Παγκράτι προς την Άμπλιανη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε η 35χρονη οδηγός του οχήματος που κινούνταν προς την Άμπλιανη η οποία διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, αφού πρώτα της παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες από άνδρες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, επειδή είχε τραυματιστεί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών, ο οδηγός του λευκού βαν και δύο ακόμη Ρομά που βρισκόντουσαν μαζί του στο όχημα, προσπάθησαν να φύγουν από τον τόπο του ατυχήματος, αλλά μετά τις φωνές και τις διαμαρτυρίες όσων βρίσκονταν εκεί, αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο σημείο. Όπως προέκυψε μάλιστα στη συνέχεια ο οδηγός είναι ανήλικος και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ενώ το όχημα ήταν ανασφάλιστο.

Την προανάκριση για το ατύχημα έχει αναλάβει η Τροχαία Λαμίας.

Σχετικές ειδήσεις