ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο Αθήνα: Πώς θα λειτουργήσει το Μετρό – Πώς θα φτάσετε στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο Αθήνα: Πώς θα λειτουργήσει το Μετρό – Πώς θα φτάσετε στο Σύνταγμα

Συλλαλητήριο Αθήνα: Μέσα στις επόμενες ώρες η πόλη αναμένεται να κατακλυστεί από κόσμο, που καταφθάνει με πούλμαν, αυτοκίνητα τρένα και πλοία προκειμένου να βροντοφωνάξει ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική»

Πώς θα λειτουργήσει το Μετρό – Πώς θα φτάσετε στο Σύνταγμα

Την ίδια στιγμή, με απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. από τις 10:00 το πρωί της Κυριακής (04/02) οι σταθμοί του Μετρό «Ομόνοια», «Πανεπιστήμιο» και «Σύνταγμα» θα κλείσουν, λόγω του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς δίχως να πραγματοποιούν στάση.

Αναλυτικότερα:

  • Όσοι πολίτες έρχονται από τον Πειραιά, μπορούν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ (Γραμμή 1 – Πράσινη Γραμμή) να αποβιβάζονται στο σταθμό στο Μοναστηράκι και από εκεί να συνεχίζουν με τα πόδια έως το Σύνταγμα.
  • Όσοι έρχονται από τα δυτικά ή και τα νότια προάστια της Αθήνας, θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη Γραμμή 2 (Κόκκινη Γραμμή) του Μετρό και να κατεβαίνουν στο σταθμό της Ακρόπολης και από εκεί να πηγαίνουν πεζή μέχρι την πλατεία Συντάγματος.
  • Επίσης, όσοι προέρχονται από τα βόρεια προάστια της Αττικής αλλά και από περιοχές όπως τα Μεσόγεια, η Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι, μπορούν να χρησιμοποιούν τη Γραμμή 3 (Μπλε Γραμμή) του Μετρό από το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας και να αποβιβάζονται στο σταθμό «Ευαγγελισμός» και από εκεί να μεταβαίνουν με τα πόδια στο Σύνταγμα.

Δείτε εδώ αναλυτικά τη λίστα των λεωφορείων που θα αναχωρήσουν από όλη την Ελλάδα, με τελικό προορισμό την Αθήνα

Σχετικές ειδήσεις