ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Σκύλος επιτέθηκε σε άνδρα κοντά σε παιδική χαρά – Εικόνες - ντοκουμέντο

Ηράκλειο: Σκύλος επιτέθηκε σε άνδρα κοντά σε παιδική χαρά – Εικόνες - ντοκουμέντο

Επίθεση από σκύλο δέχθηκε το πρωί της Κυριακής (04/02/2018) ένας άνδρας στα Καμίνια, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ήταν λίγο πριν από τις 07:00 το πρωί όταν ο άνδρας πήγε το σκύλο του βόλτα στο πάρκινγκ της περιοχής, ακριβώς δίπλα από την παιδική χαρά και το Δημοτικό Σχολείο.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το θύμα στο ekriti.gr, την ώρα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια που είχε μαζί του, πλησίασε μία 70χρονη με τα δύο σκυλιά της. «Το ένα ήταν δεμένο και το άλλο όχι. Το άλυτο σκυλί στο παρελθόν μας είχε κάνει επίθεση» ανέφερε ο άνδρας.

«Κάνει μια πρώτη κίνηση να μας επιτεθεί και αμέσως βάζω μπροστά τις σακούλες των σκουπιδιών για προστασία. Δαγκώνει τα σκουπίδια, τα σκορπά και μετά τον παίρνει η κυρία και πάνε πιο κάτω. Την ρωτώ εκείνη την ώρα… γιατί δεν δένεις τον σκύλο αφού είναι επιθετικός και μου απαντά, έχει βάλει στο μάτι τον σκύλο σου και φεύγει…».

Σύμφωνα με τον άνδρα που δέχθηκε την επίθεση την ώρα που ήταν στο πίσω πλευρά του πάρκινγκ είδε τον σκύλο της ηλικιωμένης να περνάει με ταχύτητα από την παιδική χαρά.

«Ξαφνικά έκανε επίθεση σε εμένα και τον σκύλο μας. Αφού μας έριξε κάτω αγκάλιασα τον σκύλο μου για να τον προστατεύσω. Αμέσως ρίχνει μία δαγκωματιά στο αυτί του σκύλου και εμένα μου δαγκώνει τα δύο δάχτυλα στο δεξί χέρι. Ο πόνος και το σοκ ήταν πολύ έντονα» αποκάλυψε ο άνδρας.

Όσο για το ποιες ήταν οι αντιδράσεις της ιδιοκτήτριας του σκύλου την ώρα της επίθεσης, το θύμα υποστήριξε πως εκτός το γεγονός ότι δεν έκανε τίποτα για να τους βοηθήσει, τους ζήτησε και τα ρέστα λέγοντας πως φταίει ο σκύλος του.