ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚ στην Κάρπαθο: Τον δάγκωσε και του έκοψε το δάχτυλο για ένα φιλοδώρημα

ΣΟΚ στην Κάρπαθο: Τον δάγκωσε και του έκοψε το δάχτυλο για ένα φιλοδώρημα

Σε ποινή φυλάκισης 3 ετών με 3ετή αναστολή, όπως και πρωτοδίκως, καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου, απορριπτόμενου του αιτήματός του, για αναγνώριση ελαφρυντικών, ένας 40χρονος, κάτοικος Καρπάθου, που κρίθηκε ένοχος πρόκλησης σωματικής βλάβης σε 62χρονο συντοπίτη και συνάδελφό του, σε σωματείο φορτοεκφορτωτών.

Ο κατηγορούμενος προκάλεσε μόνιμη αναπηρία στον 62χρονο, κόβοντάς του τον δείκτη από το αριστερό του χέρι με τα δόντια του, για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για την τύχη δύο ευρώ από φιλοδωρήματα!

Ο ίδιος, όπως ανέφερε στην αγόρευσή του ο συνήγορός του κ. Μηνάς Τσέρκης, που τον εκπροσώπησε δια πληρεξουσίου στη δίκη, διατείνεται ότι ο λόγος της συμπλοκής του με το θύμα ήταν διότι εθίχθη η τιμή και η υπόληψή του.

Ο 62χρονος, που υποστήριξε αρχικά, ότι ο δράστης δεν είχε πρόθεση και δεν σκόπευε να του κόψει το δάκτυλο αλλά ήταν κάτι που έγινε πάνω στον καβγά, τόνισε ενώπιον του δικαστηρίου ότι θέλει να κριθεί αθώος.

«Να τα βρεί από τον Θεό ή από αλλού εγώ δεν θέλω να καταδικαστεί» είπε, ενημερώνοντας ότι έχει παραιτηθεί της αγωγής, που του άσκησε και τονίζοντας ότι δεν θέλει να επαναφέρει στην μνήμη του τα όσα θλιβερά είχαν συμβεί.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχετικές ειδήσεις