ΕΛΛΑΔΑ

Δάφνη: Ανατροπή - σοκ στην υπόθεση βιασμού δύο κοριτσιών – Τι κατέθεσαν στην Αστυνομία

Δάφνη: Ανατροπή - σοκ στην υπόθεση βιασμού δύο κοριτσιών – Τι κατέθεσαν στην Αστυνομία

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του 29χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε δύο ανήλικες σε περιοχής της Αττικής - Τι κατέθεσαν τα θύματα – Ο νεαρός έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί.

Συγκλονίζει η υπόθεση που έρχεται από τη Δάφνη, στην οποία πρωταγωνιστεί ένας 29χρονος. Ο νεαρός φέρεται να «ψάρευε» κορίτσια μέσω Διαδικτύου και αφού τους έδινε ναρκωτικά, προχωρούσε σε ασεγλείς σε βάρος τους πράξεις. Ωστόσο, οι καταθέσεις δύο κοριτσιών, ηλικίας 15 και 16 ετών, τα οποία έπεσαν στα χέρια του «δράκου των ανηλίκων» φαίνεται πως περιπλέκουν την υπόθεση. Και αυτό, καθώς οι οι δύο ανήλικες υποστηρίζουν πως δεν έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση, αναφέρει ο ΣΚΑΙ.

Τι κατέθεσαν στην Αστυνομία

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή τους στην Αστυνομία, τα δύο κορίτσια υποστήριξαν πως είχαν γνωριστεί με τον κατηγορούμενο πριν από ένα μήνα, μέσω του Διαδικτύου, ενώ παραδέχθηκαν ότι είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών με τον 29χρονο. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, αρνήθηκαν ότι έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ήταν 3 Φεβρουαρίου, όταν ο 29χρονος συνελήφθη στη Δάφνη, κατηγορούμενος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός πριν από περίπου 15 ημέρες είχε προσεγγίσει μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, ανήλικη με την οποία κανόνισε συνάντηση στο σπίτι του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του, ο κατηγορούμενος χορήγησε ναρκωτικές ουσίες (κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη) στην ανήλικη και έκαναν χρήση από κοινού.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ακολούθησαν και άλλες συναντήσεις, με την παρουσία και της ανήλικης, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κατηγορούμενος χορήγησε στις κοπέλες κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη. Όπως αναφέρει η Αστυνομία εκμεταλλευόμενος την κατάσταση στην οποία είχαν περιέλθει από τη χρήση των ναρκωτικών, προέβη σε ασελγείς σε βάρος τους πράξεις.

Στην κατοχή του 29χρονου, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κοκαΐνης, βάρους -3,6- γραμμαρίων
  • ποσότητα ναρκωτικής ουσίας, πιθανόν κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, βάρους -1- γραμμαρίου
  • δύο αυτοσχέδιες γυάλινες συσκευασίες καπνίσματος κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης
  • ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή
  • μία φορητή συσκευή αποθήκευσης δεδομένων ( usb stick )

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Σχετικές ειδήσεις