ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: «Ντου» του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου

Θεσσαλονίκη: «Ντου» του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου

Στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στον δεύτερο όροφο της οδού Αριστοτέλους 22, εισήλθαν νωρίτερα σήμερα,μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς, αφού παρέκαμψαν αστυνομικούς που βρίσκονταν στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα, εισήλθαν στην πολυκατοικία και κόλλησαν αφίσες, που έγραφαν «Όχι στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, πραγματική προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας», στην πόρτα των γραφείων του Συλλόγου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει αποφασίσει τη συνέχιση της αποχής από όλους τους πλειστηριασμούς μέχρι την επόμενη συνέλευσή του, στις 4 Μαρτίου.

Όπως τόνισε ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονισμού:

«Τις τελευταίες ημέρες τα γνωστά κοράκια-μεγάλο συμβολαιογράφοι της πόλης πιστοποιούνται στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και να αρπάζουν τα λαϊκά σπίτια. Ετοιμάζονται να κάνουν νέα γενική συνέλευση στις 12 του Φλεβάρη για να σπάσουν την αποχή».

Δείτε βίντεο:

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ, thestival

Σχετικές ειδήσεις