ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Ανθρωποκυνηγητό για το νεαρό που μαχαίρωσε 50χρονο εξαιτίας μιας γυναίκας

Κέρκυρα: Ανθρωποκυνηγητό για το νεαρό που μαχαίρωσε 50χρονο εξαιτίας μιας γυναίκας

Τον μαχαίρωσε στο ίδιο του το σπίτι - Σοβαρά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου ο 50χρονος

Τρεις μαχαιριές κατάφερε σε 50χρονο Βρετανό υπήκοο, μόνιμο κάτοικο Κέρκυρας, ένας 30χρονος Πακιστανός. Το γεγονός συνέβη στο σπίτι του Βρετανού, στην περιοχή Άνω Κορακιάνα, όταν για προσωπικούς λόγους όπως φέρεται, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα και τότε ο 30χρονος Πακιστανός πήρε ένα κουζινομάχαιρο και κατάφερε τρεις μαχαιριές, στον άτυχο 50χρονο Βρετανό.

Αμέσως μετά το συμβάν, ο Πακιστανός τράπηκε σε φυγή και μέχρι στιγμής διαφεύγει της συλλήψεως.

Ο Βρετανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας με σοβαρότατα τραύματα αλλά βρίσκεται εκτός κινδύνου.. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φέρεται ότι «μήλον της έριδος» του καυγά αποτέλεσε μία γυναίκα, σύντροφός του Βρετανού που μεταφέρθηκε και αυτή στο νοσοκομείο με πολλαπλούς μώλωπες και εκδορές.

Όπως σημειώνει το corfutvnews, η γυναίκα διατηρούσε σχέσεις με τον Πακιστανό αλλά τον χώρισε. Εκείνος δεν δέχθηκε τον χωρισμό και όταν έμαθε ότι η γυναίκα είχε συνάψει σχέσεις με τον Βρετανό, την χτύπησε ενώ στη συνέχεια λογομάχησε μαζί του με κατάληξη την συμπλοκή και τον σοβαρό τραυματισμό του Άγγλου υπηκόου.

Η Αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους στο νησί, προκειμένου να εντοπίσει τον 30χρονο Πακιστανό, του οποίου τα στοιχεία είναι γνωστά, καθώς είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές και κατά το παρελθόν, καθώς είχε συλληφθεί για ναρκωτικά.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, corfutvnews.gr

Σχετικές ειδήσεις